Tivat: Komnenović obišao radove u Dumidranu i obećao još veća ulaganja u putnu infrastrukturu

"U planu je izgradnja novih saobraćajnica, a u svrhu adaptacije i modernizacije ulica, planiramo dogodine uložiti još milion eura"

3952 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Opština Tivat
Foto: Opština Tivat

Predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i direktor Direkcije za investicije Vlado Brguljan obišli su juče ulicu Dumidran u istoimenom tivatskom naselju, u kojoj su izvršeni pripremni radovi pred stavljanje novog sloja asfalta.

"Kiša i loši vremenski uslovi nas ometaju da posao privedemo kraju, ali čim se narednih dana steknu uslovi, ulica će biti asfaltirana“, rekao je direktor Direkcije za investicije i zahvalio na strpljenju građanima koji svakodnevno koriste ovaj put.

"Ulica Dumidran je vrlo prometna i putna je veza za veliki broj domaćinstava, pa se nadam da će njeno asfaltiranje biti pozitivna promjena koju će svi osjetiti“, dodao je Brguljan.

"Ovaj je posao asfaltiranja, dio milion eura vrijednog projekta adaptacije i modernizacije postojeće saobraćajne infrastrukture, koji smo pokrenuli još u junu mjesecu. Sa ovim radovima u Dumidranu je kompletiran prvi tender u iznosu od 500.000 eura, a do kraja godine će biti realizovan iznos od još 500.000 eura“, istakao je Komnenović.

On je dodao da će, kako je kazao, naredna godina biti investiciona u pogledu visine kapitalnog budžeta i da su pred lokalnom upravom Tivta brojni dalji radovi na unapređenju putne infrastrukture.

"U planu je izgradnja novih saobraćajnica, a u svrhu adaptacije i modernizacije ulica, planiramo dogodine uložiti još milion eura", najavio je predsjednik Opštine.

Bonus video: