Forbes stiže u Crnu Goru 14. novembra, urednica izdanja je Biljana Matijašević

Novo digitalno izdanje Forbes Crna Gora će biti dragocjen izvor informacija za investitore, preduzetnike, i sve one koji su zainteresovani za dinamična dešavanja na poslovnoj sceni

50662 pregleda 232 reakcija 8 komentar(a)
Biljana Matijašević, Foto: Luka Zeković
Biljana Matijašević, Foto: Luka Zeković

Najpoznatiji svjetski poslovni medij Forbes od 14. novembra počinje sa radom u Crnoj Gori.

Novo digitalno izdanje Forbes Crna Gora će biti dragocjen izvor informacija za investitore, preduzetnike, i sve one koji su zainteresovani za dinamična dešavanja na poslovnoj sceni. Kroz članke, analize, intervjue i ekskluzivne priče, čitaoci će biti u mogućnosti da prate trendove, razmatraju mogućnosti za rast i donose informisane odluke.

Urednica crnogorskog izdanja je Biljana Matijašević, poznato novinarsko ime. Biljana ima 20 godina iskustva u novinarstvu, a veliki dio karijere provela je u listu “Vijesti”.

“Smatram da je pokretanje licenciranih Forbes digitalnih izdanja u regionu još jedan ‘prozor u svijet’ za region, koji će omogućiti predstavljanje, prije svega, biznis potencijala u Crnoj Gori. Naša misija je da omogućimo čitaocima i poslovnim liderima najrelevantnije i najkvalitetnije informacije u svijetu biznisa, te da damo glas uspješnim ljudima i kompanijama iz našeg regiona”, istakla je Biljana Matijašević.

Forbes Crna Gora je samo jedno od pet licenciranih izdanja koje u regionu otvara kompanija United Media kroz strateško partnerstvo sa Forbesom. Ovaj sajt će, kao i izdanja u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, u potpunosti imati pristup svim Forbes sadržajima, ali će donositi i lokalne priče.

Iskusni timovi novinara i urednika iz regiona trudiće se da kreiraju jedinstven sadržaj prilagođen interesovanjima i potrebama publike.

Kroz partnerstvo sa Forbesom, kompanija United Media, koja posluje u okviru United Grupe, učvršćuje poziciju medijskog lidera u jugoistočnoj Evropi. Kompanija u svom portfoliu ima više od 120 medija: 60 televizija, 40 portala kao i radio stanice i štampana izdanja. Posluje u osam zemalja i zapošljava 4.200 ljudi.

Bonus video: