YOLO paket bez troškova održavanja

Prvih 800 klijenata koji se opredijele za YOLO paket i svojom Mastercard Debit karticom obave makar jednu uspješnu transakciju, dobijaju 25 eura na svoj račun

8383 pregleda 39 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Lovćen banka
Foto: Lovćen banka

YOLO je specijalni paket bankarskih usluga koji je Lovćen banka kreirala za mlade. U ovom paketu korisnici dobijaju Mastercard® karticu koja im omogućava plaćanja u zemlji i inostranstvu, kao i plaćanja na internetu, a svi zainteresovani korisnici sada imaju i dodatni podsticaj da se odluče za korišćenje YOLO paketa: 25 eura liježe na račun prvih 800 klijenata koji otvore YOLO paket i obave makar jednu uspješnu transakciju svojom Mastercard Debit karticom na prodajnom mestu ili bankomatu.

Ovaj specijalni paket uključuje:

- održavanje transakcionog računa,

- trajni nalog,

- YOLO Mastercard Debit platnu karticu sa beskontaktnom platnom tehnologijom, kao i mogućnost besplatnog podizanje keša na svim bankomatima Lovćen banke. Uz karticu dobijate i paket SAVA osiguranja, za zaštitu od zloupotrebe kartice od strane trećih lica,

- Informacije o stanju na računu, prilivima/odlivima možete pratiti putem Viber/SMS ili e-mail poruka.

I to nije sve, jer ovaj paket uključuje i My Lovćen elektronsko bankarstvo

koje vam omogućava da bez čekanja u redu, koristeći aplikaciju na svom telefonu ili laptopu jednostavno, bezbjedno i brzo upravljajte vašim novčanim sredstvima, na način koji je vama najpogodniji. Mislili smo na vaše vrijeme i shvatili da ga možete provesti mnogo ljepše od čekanja u redovima. Zato smo kao jednu od pogodnosti koje pruža ova aplikacija, osmislili i plaćanje računa slikanjem QR koda. Uživajte u slobodi i mogućnostima koje vam pruža My Lovćen elektronsko bankarstvo.

Studenti koji planiraju da ljeto provedu radno u inostranstvu, će se posebno obradovati ovom paketu, jer su vlasnici YOLO paketa i YOLO kartice oslobođeni od naknade za obradu WORK&TRAVEL kredita za putovanje u USA.

Pravo na ovaj paket imaju mladi i studenti od 14. do navršene 26. godine života. Za studente je obavezno da prlože kopiju indeksa ili potvrdu o studiranju. Za učenike mlađe od 18 godina račun se otvara uz saglasnost zakonskog zastupnika (roditelja).

Više detalja o paketu možete naći na: https://www.lovcenbanka.me/stanovnistvo/paket/paket-za-mlade ili pozivom na Kontakt centar: 19 993.