Mastercard donosi 10 eura povrata novca za korisnike mobilnih novčanika

U kom domenu Vam savremene tehnologije najviše olakšavaju užurbanu svakodnevicu?

19242 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mastercard
Foto: Mastercard

Iz dana u dan svjedočimo dobrim stranama savremenih tehnologoija koje nam pomažu da se jednostavnije nosimo sa svakodnevnim obavezama, a među njima su poslednjih godina i mobilni novčanici, kao praktičan način da se plaćanja obave u pokretu, bez frikcije i uređajem koji svakako svi mi uvijek nosimo sa sobom – mobilnim telefonom.

Mobilnim novčanikom danas možemo da platimo šolju kafe, rezervoar goriva, posjetu apoteci, noćenje u hotelu ili novi laptop – šta god da vam je u tom trenutku potrebno, a plaćanje se obavlja beskontaktno, odnosno prislanjanjem telefona na POS terminal na kasi.

Mastercard
foto: Mastercard

Ako ste korisnik Mastercard kartice, u toku novembra, imate dodatni razlog da koristite – ili možda isprobate – mobilne novčanike! Naime, obavite 5 plaćanja svojom Mastercard karticom u mobilnom novčaniku u minimalnoj zbirnoj vrijednosti od 50 eura, i ostvarujete 10 eura povrata novca.

U Crnoj Gori su dostupni Apple Pay i Google Pay novčanici, kao globalna rješenja koja je Mastercard doveo na lokalno tržište, a banke čiji Mastercard korisnici mogu da koriste ova rešenja su: CKB, Hipotekarna banka, Erste banka i NLB banka.

Možete biti bezbrižni i kada zaboravite novčanik, jer se vaša platna kartica nalazi u vašem telefonu. Ovaj brz i jednostavan način plaćanja je od izuzetne koristi onima koji su često u pokretu, putuju ili im se nekada desi da zaborave novčanik. Nema trčanja kući, jer je rješenje u džepu.

Sa karticom u mobilnom novčaniku - kupovina je jednostavna, brza i bezbjedna.

Saznajte više o kampanji na www.mastercard.rs .

Mastercard
foto: Mastercard