Dakićevci da se jave advokatu Sekuloviću

"Usaglašavanje potraživanja je neophodno s obzirom na to da je uveden stečajni postupak u fabriku 19. decembra 2016. i napravljeni isplatni redovi I i III reda za bivše radnike, a nedostaje više matičnih brojeva povjerilaca. Potrebno je da ovlašćeni član porodice dostavi advokatu jedinstveni matični broj da bi mogao ostvariti ovo pravo - isplatu obračunate zarade", navodi se u saopštenju
115 pregleda 0 komentar(a)
Radoje Dakić, bivša fabrika, Foto: Luka Zeković
Radoje Dakić, bivša fabrika, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.08.2017. 19:00h

Nevladino udruženje “Radoje Dakić“ koje zastupaju Vojislav Perazić i Momir Ivanović pozvalo je bivše radnike, penzionere i članove preminulih kolega, koji su ostvarili zarade u periodu 1997-2003. god, sudskim poravnanjem od 17. oktobra 2010. da se odmah, a najkasnije do 15. septembra jave advokatu Milanu Sekuloviću (tel. 067 879 302) radi usaglašavanja potraživanja.

"Usaglašavanje potraživanja je neophodno s obzirom na to da je uveden stečajni postupak u fabriku 19. decembra 2016. i napravljeni isplatni redovi I i III reda za bivše radnike, a nedostaje više matičnih brojeva povjerilaca. Potrebno je da ovlašćeni član porodice dostavi advokatu jedinstveni matični broj da bi mogao ostvariti ovo pravo - isplatu obračunate zarade", navodi se u saopštenju.

Perazić i Ivanović su napomenuli da je sljedeći sastanak povjerilaca zakazan za 26. septembar, te je i samim tim potrebno odmah se javiti advokatu Sekuloviću.

U julu ove godine proglašen je bankrot bivše fabrike građevinskih mašina.

Bonus video: