Budva: Oktobarska plata zaposlenima u lokalnoj administaciji biće isplaćena u utorak

Gotovo 20 dana se čekalo na odluku Vijeća Višeg suda da se odobri zahtjev kako bi platne liste potpisao pritvoreni predsjednik Opštine Milo Božović

17557 pregleda 10 komentar(a)
Opština Budva, Foto: Vuk Lajović
Opština Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 20.11.2023. 12:23h

Oktobarska plata zaposlenima u lokalnoj administaciji u Budvi, službama, ustanovama kulture, sportskim preduzećima, lokalnom mediju biće isplaćena sjutra (utorak 21. novembar).

To je Vijestima saopšteno iz Opštine Budva.

Gotovo 20 dana se čekalo na odluku Vijeća Višeg suda u Podgorici da se odobri zahtjev kako bi platne liste potpisao pritvoreni predsjednik Opštine Milo Božović.

Ovim je prekinuta agonija i nervoza koja je među radnicima radla iz dana u dan zbog spekulacija da će sud odboti zahtjev.

Božović svih prethodnih sedam mjeseci koliko je u istražnom zatvoru potpisuje službena dokumenta.

"Platne liste za zaposlena lica u Opštini Budva sud je dostavio danas u UIKS na potpis okrivljenom M.B., nakon čega će iste biti vraćene ovom sudu, te dalje proslijeđene Opštini Budva.Za odlučivanje je nadležan predsjednik vijeća koji je zadužio predmet kontrole optužnice koji se vodi protiv imenovanog okrivljenog", saopštila je Vijestima samostalna savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda, Marija Raković.

Bonus video: