Zoran Milovanović novi izvršni direktor kompanije MTEL

Iz kompanije MTEL ističu da su uvjereni da će njegovo bogato profesionalno iskustvo i poznavanje potencijala i prilika u kompaniji doprinijeti njenom daljem razvoju i uspjehu

5405 pregleda 1 komentar(a)
Foto: MTEL
Foto: MTEL

Zoran Milovanović juče je imenovan za novog izvršnog direktora kompanije MTEL.

Doskorašnja direktorica kompanije Tatjana Mandić preminula je prošle sedmice u Podgorici, nakon duže bolesti.

Iz kompanije MTEL su dostavili biografiju Milovanovića.

Nakon završenih studija Elektrotehnike na Univerzitetu u Beogradu, karijeru je započeo u Telekomu Srbija, gdje je bio radno angažovan na liderskim pozicijama u periodu od 1996. do 2016. godine.

Obavljao je funkciju direktora u različitim sektorima Telekoma Srbija. Na funkciji direktora Sektora za eksploataciju i održavanje mreže upravljao je projektima od značaja na nivou Tekekoma Srbija, dok je kao direktor Sektora za multimedijalne usluge, kako se navodi, doprinio implementaciji najsavremenijih rješenja u toj oblasti. Sa pozicije direktora Sektora za zaštitu od fraud-a upravljao je, pored ostalog, razvojem i primjenom poslovnih procedura zaštite za sve telekomunikacione usluge u portfelju Telekoma Srbija.

"Učestvovao je na nekoliko važnih projekata Telekoma Srbija među kojima se izdvajaju: izgradnja međunarodne mreže Telekoma Srbija, uvođenje IPTV-a u Srbiji, izgradnja mreže za distribuciju TV signala, Satelitske stanice Prilike u Ivanjici i mnogi drugi", dodaje se.

Od 2016. godine prelazi na poziciju Service Fraud menadžera u kompaniji Telenor Srbija.

"Bogato radno iskustvo na liderskim pozicijama, uz poznavanje trendova telekomunikacija kao i razumijevanje regionalnog tržišta decembra 2019. godine kandidovalo ga je na poziciju Specijalnog savjetnika izvršnog direktora u kompaniji MTEL. Od 27. novembra 2023. godine je imenovan za Izvršnog direktora kompanije MTEL", navodi se u saopštenju.

Iz kompanije MTEL ističu da su uvjereni da će njegovo bogato profesionalno iskustvo i poznavanje potencijala i prilika u kompaniji doprinijeti njenom daljem razvoju i uspjehu.

Bonus video: