URA: Povećanje cijene struje pokazuje da Spajić sprovodi ono što nije obećao građanima

"Najavu povećanja cijene struje ministar energetike i rudarstva Saša Mujović pokušao je da opravda, u stilu Mila Đukanovića, sa porukom građanima da struja nije luksuz", saopšteno je iz GP URA

7480 pregleda 37 reakcija 37 komentar(a)
URA, Foto: URA
URA, Foto: URA

Građanski pokret (GP) URA saopštio je da je premijer Milojko Spajić u kampanji za parlamentarne izbore obećao građanima povećanje plata i penzija "istovremeno najavljujući i bankrot Crne Gore".

Prema njihovim riječima, odmah nakon formiranja Vlade Spajić je krenuo u sprovođenje onoga što nije obećao građanima.

"Što će ispuniti već danas, a to je najveće povećanje cijene struje u posljednjoj deceniji, što predstavlja klasičnu prevaru građana", naveli su iz GP URA.

Najavu povećanja cijene struje ministar energetike i rudarstva Saša Mujović, kazali su, pokušao je da opravda, dodali su, u stilu Mila Đukanovića, sa porukom građanima da struja nije luksuz.

"Povećanje cijene električne energije impliciraće i rast ostalih roba i usluga, a samim tim i još veći teret na budžet građana. Vlada Dritana Abazovića nije uvećala cijenu električne energije niti za jedan jedini cent uprkos ekonomskoj krizi izazvanom koronom i ratom i rastom cijena električne energije svuda u svijetu, a u potpuno finansijski stabilnoj situaciji gdje će Crna Gora završiti 2023. godinu sa suficitom Spajićeva Vlada povećava cijenu električne energije", stoji u saopštenju GP URA.

Bonus video: