Ostvarite BONUS od 50% - samo danas!

Danas je investiranje pristupačnije nego ikada. Sa svega par klikova možete pristupiti svjetskoj berzi, preko računara ili telefona i potenicjalno profitirati od promjena koje se dešavaju na istoj.

15379 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Ne morate biti ekspert za finansije ili diplomirani ekonomista kako biste ušli u svijet investicionih mogućnosti i postali uspješan trgovac. Međutim, kada se pomene koncept investiranja ili berze, sigurno vam par pitanja pada na pamet, kao na primjer: “Gdje započeti sa investiranjem”?, “Kako izabrati pouzdanog brokera/platformu?” i “Da li je bjezbedno uložiti kapital?”

U današnjem raznolikom finansijskom okruženju, preplavljenom različitim opcijama, nije lako pronaći partnersku brokersku kuću kojoj ćete povjeriti svoje finansijske transakcije i investicije. Međutim, naše iskustvo i baza dugogodišnjih klijenata svjedoče da smo prerasli u reputabilan brend i sigurnog partnera na crnogorskom tržištu.

Mi smo Limit Prime, licencirana brokerska kompanija, postojimo već šest godina na tržištu u Crnoj Gori i nudimo CFD trgovanje putem online platforme MetaTrader 5. CFD trgovanje Vam daje priliku da ostvarite profit bez obzira na smjer kretanja cijene proizvoda.

Naša mislija je da izgradimo most između investitora i investicionih mogućnosti.

Limit Prime
foto: Limit Prime

50% - Praznični BONUS dobrodošlice

Ukoliko razmišljate o investiranju, možda je ovo pravi trenutak za to. Po prvi put, obezbijedili smo BONUS od 50% koji možete ostvariti samo danas!

Ovo je sjajna prilika da započnete svoju trgovačku karijeru uz 50% više sredstava!

Kako ostvariti BONUS dobrodošlice?

Otvaranjem računa za trgovanje i polaganjem prvog depozita.

Posjetite našu web stranicu i slijedite korake za otvaranje investicionog računa. Nakon što položite svoj prvi depozit, bonus će automatski biti dodat na Vaš račun.

Napomena: Bonus je validan 30 dana, od trenutka uplate.

Vaš uspjeh je i naš uspjeh

Sem bonusa, naša kompanija će biti Vaša podrška u investiranju pri svakom sledećem koraku ka uspjehu. Kompanija Limit Prime je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje finansijskim instrumentima kao što su: akcije, kriptovalute, zlato, nafta i mnogi drugi.

Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 242 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube, Threads