Forbes u Crnoj Gori: Nezaobilazna destinacija za poslovnu zajednicu

Forbes je brzo izazvao brojne pozitivne reakcije među biznis liderima, investitorima i preduzetnicima, pružajući im relevantne informacije, analize i ekskluzivne razgovore s ključnim akterima regionalne ekonomske scene

14190 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Forbes
Foto: Forbes

Portal Forbes Crna Gora se, za samo 20 dana postojanja, pozicionirao kao jedan od ključnih izvora informacija za poslovnu i društvenu zajednicu zahvaljujući pokretanju značajnih tema, promociji regionalnih uspjeha, inovacija i preduzetništva, ali i zanimljvom sadržaju i popularnim listama.

Forbes je brzo izazvao brojne pozitivne reakcije među biznis liderima, investitorima i preduzetnicima, pružajući im relevantne informacije, analize i ekskluzivne razgovore s ključnim akterima regionalne ekonomske scene.

Najveću pažnju javnosti privukao je svakako tekst “Ko su vlasnici jahti u Crnoj Gori”. Isti tekst prenijela su sva Forbes izdanja u Adria regiji i to je ubjedljivo najčitaniji i najcitiraniji članak za sada.

Već u prve dvije nedjelje rada postalo je jasno da se ovaj globalni medijski brend uspješno prilagodio specifičnostima regionalnog tržišta. Digitalno izdanje Forbesa u Crnoj Gori donosi svjež pristup, kombinujući profesionalnost i kvalitet sadržaja s dinamičnim pristupom prezentaciji informacija.

Urednica Biljana Matijašević navodi da je najveći doprinos koji je Forbes donio na tržište bolja vidljivost ekonomskih tema kao i činjenica da je već sada pozicioniran kao medij od integriteta koji mainstream medijima služi kao kredibilan izvor informacija.

Kroz posebne rubrike i događaje, Forbes donosi priče uspješnih pojedinaca, ne samo iz Crne Gore već iz čitavog regiona, čime pruža podršku razvoju preduzetništva i inspiriše nove generacije.

Globalno popularne liste našle su svoju publiku i u Crnoj Gori te su se već izdvojile kao sadržaj koji čitaoci vole da čitaju i koji su svoje mjesto izborili među najčitanijim tekstovima: Lista najbogatijih u decembru, Najplaćeniji vozači Formule 1, Najbolji poslodavci na svijetu, Najmoćnije žene svijeta.

Poslovna zajednica već sada doživljava Forbes kao partnera u promociji dobre prakse. CIlj nam je da Forbes Crna Gora bude nezaobilazna destinacija za sve one koji žele biti u toku s najnovijim poslovnim trendovima, analizama tržišta i uspjesima regionalnih preduzetnika. Da bude redovno štivo za preduzetnike i menadžere, za opinion makere i sve one koji razumiju da razvoj svih segmenata društva počinje upravo s privrednim razvojem.

Radujemo se interakciji sa čitaocima i želja nam je da kreiramo zajednicu posvećenu razmjeni ideja, iskustava i najboljih praksi u poslovnom svijetu. Pridužite nam se na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i X.

Forbes u Crnoj Gori je samo jedno od pet digitalnih izdanja koje je u regionu otvorila kompanija United Media. Najnovijim potezom kompanija je učvrstila poziciju medijskog lidera u jugoistočnoj Evropi. United Media u svom portfoliu ima više od 120 medija: 60 televizija, 40 portala kao i radio stanice i štampana izdanja. Posluje u osam zemalja i zapošljava 4.200 ljudi.

Bonus video: