Kompanija "Royal Caribbean" dio svojih uplovljavanja u Crnu Goru preusmjeriće u Bar

Kompanija "Royal Caribbean", u 2024. godini, kako se navodi, planira oko 40 uplovljavanja u Crnu Goru, a prema planu kompanije, prvo uplovljavanje u barsku luku kruzera Royal Caribbean najavljeno je za 01.jul 2024. godine

7740 pregleda 4 komentar(a)
Foto: TO Bar
Foto: TO Bar

Kompanija "Royal Caribbean" dio svojih uplovljavanja u Crnu Goru preusmjeriće u Bar, saopšteno je iz Turističke organizacije (TO) tog grada.

"Podsjetimo, kruzer 'Explorer Of The Seas' prvi put je uplovio u Bar 26. juna 2023. godine, kojim je doputovalo preko 5.200 turista. Stav američke kompanije je da su zadovoljni uslovima u luci gdje je tokom boravka brod 'Explorer Of Seas' bio vezan na gatu Port of Adria", navodi se u saopštenju.

Kompanija "Royal Caribbean", u 2024. godini, kako se navodi, planira oko 40 uplovljavanja u Crnu Goru, a prema planu kompanije, prvo uplovljavanje u barsku luku kruzera Royal Caribbean najavljeno je za 01.jul 2024. godine.

"Preusmjeravanje uplovljavanja u Bar označava važan trenutak za naš grad, potvrđujući rastući značaj naše destinacije na međunarodnom nivou. Dolazak prestižne kruzing kompanije doprinijeće ekonomskom razvoju grada kroz povećanje turističkih aktivnosti, kao i podršku lokalnim turističkim poslenicima. Turistička organizacija Bar će i u narednom periodu raditi na unaprijeđenju turističke ponude, podršci lokalne zajednice i na intenzivnijoj marketinškoj kampanji promocije potencijala bogate turističke ponude'', istakao je direktor TO Bar, Danilo Orlandić.

Bonus video: