NLB KLIK nagradna igra – Očaravajući Island nikad bliži

NLB Banka već treći mjesec u saradnji sa kompanijom Visa organizuje nagradnu igru za sve klijente koji koriste digitalne usluge, NLB Klik i NLB Visa kartice. Fond su činile 502 vrijedne nagrade, od kojih je prva nagrada putovanje na Island za dvoje.

12280 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB
Foto: NLB

Do sada je srećnim dobitnicima uručeno 385 vaučera za kupovinu u VOLI marketima, 33 pametna sata Galaxy4, 2 mobilna telefona Samsung A54 i 2 električna trotineta. Zadovoljni klijenti iz Podgorice imali su priliku da preuzmu svoju osvojenu nagradu u našoj novootvorenoj upravnoj zgradi dok smo za sve ostale dobitnike iz drugih gradova omogućili da im dobro poznata lica iz njihovih NLB filijala uruče osvojene nagrade.

Dok se sa nestrpljenjem čeka izvlačenje glavne nagrade i putovanja na Island, pozivamo klijente da koristite digitalne usluge NLB Banke i iz nedjelje u nedjelju uvećavaju svoju šansu za osvajanje glavne nagrade.

Obzirom da nagradna igra traje do 5. januara 2024. godine, pozivamo sve sadašnje ili buduće klijente da ne propuste priliku i da možda baš oni dobiju neku od vrijednih nagrada ili čak put na Island za dvoje sa pokrivenim troškovima puta, smještaja i džeparca.

Sve što je potrebno da klijent uradi, kako bi bio u bubnju za izvlačenje, jeste da se uloguje u NLB Klik ili Klik Basic i u istoj sedmici odradi najmanje jedno plaćanje sa NLB Visa karticom.

Pored brige o klijentima, NLB Banka je krenula putem intenzivnog integrisanja održivosti u svoje poslovanje i na ovaj način željela da motiviše svoje klijente da joj se pridruže na tom putu, jer korišćenje digitalnih kanala, donosi dodatne prednosti. Upotrebom NLB Klik-a za plaćanje mjesečnih obaveza, provjeru stanja na računu, prebacivanje novca sa računa na račun, klijenti daju svoj doprinos zaštiti životne sredine, jer digitalno plaćanje u velikoj mjeri smanjuje količinu štampe a samim tim ima pozitivan uticaj na prirodu. Takođe, korišćenjem NLB Klik-a klijenti štede svoje vrijeme i novac jer je plaćanje putem NLB Klik-a 25% povoljnije od plaćanja obavljenih na šalterima banke.

Za više informacija o nagradnoj igri kao i svim pomenutim proizvodima posjetite sajt www.nlb.me