Air Montenegro povećava broj letova iz Tivta ka Beogradu

Iako je riječ o značajnom povećanju frekvencija, ipak ovo neće biti dovoljno da Air Montenegro na liniji za Tivat stigne Air Serbiu koja je lani u špicu sezone imala i do 40 sedmičnih rotacija na ovoj relaciji, koliko se očekuje da će ih imati i narednog ljeta

4784 pregleda 11 komentar(a)
Od aprila 14 sedmičnih rotacija (ilustracija), Foto: BORIS PEJOVIC
Od aprila 14 sedmičnih rotacija (ilustracija), Foto: BORIS PEJOVIC

Crnogorska nacionalna avio-kompanija “Air Montenegro” najavila je da će dogodine značajno povećati broj letova na jednoj od svojih najisplativijih i najprometnijih linija između Tivta i Beograda.

Tako će od početka aprila “Air Montenegro” na toj liniji umjesto prošlogodišnjih aprilskih devet letova nedjeljno, imati četrnaest rotacija sedmično, odnosno po dvije dnevno. Od 2. juna broj sedmičnih letova se povečava na 17, dodavanjem trećeg dnevnog leta utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Već od 14. juna “Air Montenegro” će između Tivta i Beograda imati 24 sedmične rotacije jer će svaki dan letjeti najmanje tri puta, dok će utorkom, četvrtkom i nedjeljom njihovi avioni između Tivta i Brograda praviti po četiri dnevne rotacije.

Ovo znači da će dogodine Air Montenegro u špicu sezone imati sedam sedmičnih letova više između Tivta i Beogerada nego što je to bio slučaj lani kada je kompanija obavljala 17 rotacija nedjeljno.

Iako je riječ o značajnom povećanju frekvencija, ipak ovo neće biti dovoljno da Air Montenegro na liniji za Tivat stigne Air Serbiu koja je lani u špicu sezone imala i do 40 sedmičnih rotacija na ovoj relaciji, koliko se očekuje da će ih imati i narednog ljeta.

Bonus video: