Mujović: Cijena struje ostaje ista, nismo na vlasti da bi varali

"Dragi građani, oprostite ako vam je unijet nemir u ove praznične dane saopštenjem da će porasti cijena električne energije. Neće, biće kako je rečeno"

10430 pregleda 94 reakcija 25 komentar(a)
Mujović, Foto: Ministarstvo energetike i rudarstva
Mujović, Foto: Ministarstvo energetike i rudarstva

Ministar energetike i rudarstva Saša Mujović ponovio je da neće doći do povećanja cijene električne energije i da "neće varati data obećanja građanima"

On se oglasio povodom jučerašnjeg saopštenja Demokratske partije socijalista (DPS) koja je saoštila da se "Vlada odlukom da poskupi struju odlučila za direktan udar na budžete građana"

"Dragi građani, oprostite ako vam je unijet nemir u ove praznične dane saopštenjem da će porasti cijena električne energije. Neće, biće kako je rečeno. Jer nismo na vlasti da 'varamo narodnje nadanje' i data obećanja. Cijena ostaje ista, a popustom koji je obezbijedila Elektroprivreda Crne Gore biće u potpunosti neutralisano povećanje uslovljeno većim regulatorno dozvoljenim prihodom kompanije CEDIS. Želim u ovoj godini više rada, više pozitivne energije, a što manje političkih trvljenja i malicioznosti. Tako će nam svima biti bolje“, zaključuje Mujović.

Bonus video: