Dukley Hotel & Resort poziva na Dan karijere u Podgorici

Dukley Hotel & Resort najavljuje Dan karijere, koji će se održati u hotelu "Hilton" u Podgorici, 18. januara, od 10:00 do 16:00 časova.

19084 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dukley Hotels & Resort
Foto: Dukley Hotels & Resort

O Dukley Hotel & Resort:

Smješten u bujnoj prirodi poluostrva Zavala, Dukley Hotels & Resort nudi jedinstvenu oazu na obali Crne Gore koja odiše mirom i ljepotom.

Sa tri prekrasne plaže, otvorenim bazenom, sedam ekskluzivnih restorana, dječijim klubom i vrhunskim SPA centrom, Dukley se ističe kao lider u ugostiteljskoj industriji Crne Gore.

Šta možete očekivati?

Na Dan karijere, Dukley Hotel & Resort pruža priliku svima zainteresovanima da istraže raznolike karijerne puteve u različitim sektorima. Posjetioci će imati priliku upoznati se s timom stručnjaka i saznati više o ponuđenim pozicijama i radnom okruženju.

Ko može učestvovati?

Ovaj događaj je otvoren za sve koji su zainteresovani za karijeru u hotelijerstvu i turizmu, bez obzira na iskustvo. Bilo da ste mladi profesionalac ili iskusni stručnjak, Dukley Hotel & Resort nudi mogućnosti za sve.

Kako se prijaviti?

Svi zainteresovani mogu ponijeti svoj CV i pridružiti se Dukley timu 18. januara u hotelu "Hilton" u Podgorici od 10:00 do 16:00 časova. Za dodatne informacije kontaktirajte broj +382 69 170 056.