Solar gradnja: DPS za sve vrijeme dok su vršili vlast uspjeli samo u jednom, a to je da ugase sve fabrike

"Bićemo konkretni, primjeri Boksita, Željezare, Konija, Titeksa, fabrike Celuloze, dovoljno govore o onima koji nastoje da bilo šta spočitavaju EPCG Solar gradnji"

4570 pregleda 10 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

Ne želeći da se bavimo politikom, već samo i isključivo stvarima vezano za stvaranje nove vrijednosti, moramo ipak reći da je DPS za svo vrijeme dok su kao partija vršili vlast uspjela samo u jednom, a to je da ugase sve fabrike koje su hranile mnoge porodice u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju EPCG Solar gradnja.

Oni su to kazali nakon tvrdnje Demokratske partija socijalista (DPS) da je kompanija EPCG Solar gradnja zbog partijskog zapošljavanja postala gubitaš.

"Bićemo konkretni, primjeri Boksita, Željezare, Konija, Titeksa, fabrike Celuloze, dovoljno govore o onima koji nastoje da bilo šta spočitavaju EPCG Solar gradnji", dodali su.

Prema njihovim riječima svi zaposleni u EPCG SG su primljeni u radni odnos preko konkursa.

"Što se tiče partijskog zapošljavanja, za razliku od njih, koji su svoje partijske kadrove zapošljavali u vojsci, policiji i gdje god su stizali, svi radnici koji su zaposleni u EPCG SG su primljeni u radni odnos preko konkursa i to ne na način da konkurs traje pola ili jedan dan, već je čitav proces bio transparentan i javan i kao takav nije nikada bio meta nikakvih kritika", kazali su.

Oni su kazali da EPCG SG nikada nije i neće biti na crnoj list, dodajući da na kakvim listama se nalaze funkcioneri DPS-a trebaju, kako su naveli, sami da se zapitaju.

"Na kraju, želimo da poručimo gospodi iz DPS-a da se ne brinu za EPCG-SG, snaći ćemo se i bez njihove brige, već neka svoje poglede upute ka Abu Dabi fondu i SDT-u čija su fioke prepune slučajeva u kojima su njihovi funkcioneri prvooptuženi za razne malverzacije i Skaj aplikacije", zaključili su u saopštenju.

Bonus video: