Ministarstvo finansija raspisalo Javni poziv za vršioca dužnosti direktora Poreske uprave

"Uz prijavu na Javni poziv prilaže se biografija / CV kandidata i motivaciono pismo ili kratki video (trajanje do jedan minut) u kom će se kandidati predstaviti i reći zbog čega baš oni trebaju biti izabrani"

3118 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Ministarstvo finansija raspisalo je danas Javni poziv za vršioca dužnosti direktora Poreske uprave.

U oglasu se navodi da su Ministarstvu potrebni ljudi koji posjeduju sljedeće kvalitete i vrijednosti: stručnost, orjentisanost na rezultate kroz jasnu strategiju, indikatore uspjeha i prioritete u radu, liderstvo bez obzira na kojoj poziciji ili nivou hijerarhije se nalazili, fleksibilnost i adaptibilnost kao sposobnost zaposlenih da se prilagođavaju različitim situacijama i poslovnim okruženjima, komunikacione i organizacione vještine i timski rad i inkluzivnost.

Kako su kazali, uslovi za radno mjesto starješine organa uprave su VII1 nivo kvalifikacije obrazovanja i najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima rukovođenja ili pet godina radnog iskustva.

"Uz prijavu na Javni poziv prilaže se biografija / CV kandidata i motivaciono pismo ili kratki video (trajanje do jedan minut) u kom će se kandidati predstaviti i reći zbog čega baš oni trebaju biti izabrani", piše u saopštenju.

Iz Ministarstva su naglasili da se prijave sa traženom dokumentacijom dostavljaju u periodu od 10. do 19. januara, na mejl adresu mf@mif.gov.me.

"Naš tim će pažljivo evaluirati sve pristigle prijave. Pregled prijava vršiće Komisija u čijem sastavu su članovi sa iskustvom u poslovima rukovođenja i upravljanja ljudskim resursima. Komisija, nakon pregleda prijava, evaluacija i ocjene svake prijave, sastaviće listu kandidata koji će biti pozvani na intervju", zaključuje se u oglasu.

Bonus video: