DPS: Demokrate kriju od građana strategiju razvoja gradske luke Škver

Tvrde da sinoć nije održana redovno zakazana glavna javna rasprava o Strategiji razvoja gradske luke Škver, jer iz Opštine Herceg Novi nije došao niko
76 pregleda 1 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 08.08.2017. 13:52h

Iz DPS tvrde da nije moguće dobiti dokument "Strategija razvoja Gradske luke Škver“, iako je glavna javna rasprava već zakazana.

“Najprije je đačić uhvaćen u prepisivanju. Zatim je preseljen u poslednju klupu. A onda je počeo da dobacuje ne bi li privukao malo pažnje. I dok smišlja odgovore na pitanja: ko je sakrio stanove, koja je banka učestvovala u finansiranju i ko radi u opštini na visokom položaju a član uže familije izvodi radove na zgradi koje plaća Opština, đačić je počeo da dijeli građane Herceg Novog na "naše" i "vaše", da zapošljava svoje visoke partijske funkcionere iz drugih gradova i zaboravlja na obaveze prema građanima Herceg Novog”, navode iz OO DPS Herceg Novi.

Tvrde da sinoć nije održana redovno zakazana glavna javna rasprava o Strategiji razvoja gradske luke Škver, jer iz Opštine Herceg Novi nije došao niko .

“Prisutni ozbiljni, odgovorni i zainteresovani građani revolitirano su napustili prostorije MZ Herceg Novi. Obrađivača Staregije uzaludno su čekali. Predstavnika Sekretarijata za finansije, turizam i ekonomski razvoj takođe.

Da li je tema nebitna ili su nebitni građani ne znamo. Samo znamo da dokument „Strategija razvoja Gradske luke Škver“ nije moguće dobiti, a glavna javna rasprava je zakazana. Čudne li demokratije kojom upravljaju Demokrate kada strategiju mogu dobiti samo odabrani. Zato se građani s pravom pitaju kako da dostave pisane primjedbe kada nemaju uvid u dokument? Eto još jednog pitanja za Demokrate”, pitaju iz novskog DPSa.

“Zato gospodo iz Demokrata, manje pričajte, više radite. A o vašem radu i javnim nastupima, kao i uvijek do sada, ostavićemo građanima Herceg Novog da sami izvedu zaključak”, zaključuje se u saopštenju OO DPS Herceg Novi.

Bonus video: