Danilovgrad: Pet ponuda za Martinićki put

Rekonstrukcija puta dugog 8,6 kilometara će se raditi u dvije faze i to pet kilometara u prvoj za koju je eksproprijacija gotovo završena, i 3,5 kilometara u drugoj

4320 pregleda 5 komentar(a)
Rekonstrukcija će se raditi u dvije faze: Martinićki put, Foto: Jelena Jovanovic
Rekonstrukcija će se raditi u dvije faze: Martinićki put, Foto: Jelena Jovanovic

Na tender za izgradnju Martinićkog puta koji je raspisan 17. januara prijavilio se pet kompanija. Ponude je juče otvorila Komisija i u toku je procedura vrednovanja i provjere tačnosti izjava kod nadležnih organa, u skladu sa članom 135a Zakona o javnim nabavkama

Iz Opštine Danilovgrad je saopšteno da će u narednim danima javnost biti obaviještena o daljoj proceduri.

Za realizaciju radova na rekonstrukciji predviđeno je 5,85 miliona iz Uprave za kapitalne projekte, uključujući i stručni nadzor, što je novac koji je već deponovan na posebnom računu Ministarstva finansija.

Rekonstrukcija puta dugog 8,6 kilometara će se raditi u dvije faze i to pet kilometara u prvoj za koju je eksproprijacija gotovo završena, i 3,5 kilometara u drugoj.

Prvobitni projekat za ovu dionicu urađen je 2018. dok je na vlasti u Danilovgradu bila Demokratska partija socijalista (DPS), a kasnije je izmijenjen radi manjka pružnih prelaza, nivelacije mosta, nedostajućih trotoara i autobuskih stajališta.

Bonus video: