Putnici let čekaju više od 24 časa, avion "To Montenegra" ostao u kvaru u Ljubljani

"Tehničke službe naše kompanije se nalaze na licu mjesta u Ljubljani i ulažu sve napore da se avion što prije vrati u plovidbeno stanje. Planirane letove za sada obavljaju partnerske kompanije", kazali su iz državnog avio-prevoznika

18947 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Jedan od aviona To Montenegra, Foto: Facebook/Air Montenegro
Jedan od aviona To Montenegra, Foto: Facebook/Air Montenegro

Avion "To Montenegra" koji je juče oko 12 časova trebao da krene iz Ljubljane za Podgoricu, nije poletio zbog manjeg tehničkog kvara, dok iz ove državne avio-kompanije tvrde da će biti organizovan nakon rješavanja tih problema.

Kako su saopštili iz "To Montenegro", sigurnost i bezbjednost putnika im je prioritet zbog čega su im sinoć obezbijedili transfer i boravak u hotelu.

"Tehničke službe naše kompanije se nalaze na licu mjesta u Ljubljani i ulažu sve napore da se avion što prije vrati u plovidbeno stanje. Planirane letove za sada obavljaju partnerske kompanije", navodi se u saopštenju.

"Vijestima" se tokom dana obratilo više putnika i njihove rodbine iz Podgorice, koji tvrde da su od juče zaglavljeni u Ljubljani i da nemaju informacije kada će biti organizovan povratni let. Oni su naglasili da su prenoćili u hostelu, ali da i dalje čekaju na ljubljanskom aerodromu, bez detaljnijih informacija.

Dio rodbine putnika je kako su "Vijestima" kazali, danas otišao na podgorički aerodrom, kako bi se direktno informisali o problemima sa ovim letom. Oni tvrde da im je rečeno da se radi o velikom kvaru i da ne znaju da li će povratni let biti organizovan u toku dana. Naglasili su da postoji mogućnost da se putnici povezanim letom vrate preko Beograda.

Ovaj avion iz Slovenije, trebao je na podgorički aerodrom da sleti juče oko 13:10 časova.

Bonus video: