Radulović: Radovi na putu Rožaje-Špiljani moraju biti gotovi do 15. juna

"Ne možemo više da čekamo, nama je putna infrastruktura nužna. Za mene je neprihvatljivo da se ne poštuju rokovi gradnje. Na samom početku svog mandata kazao sam da ću insistirati da se poštuju rokovi prilikom realizacije svakog projekta", kazao je ministar saobraćaja Filip Radulović

3732 pregleda 6 komentar(a)
Radulović tokom obilaska radova, Foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva
Radulović tokom obilaska radova, Foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

Put Rožaje-Špiljani se mora završiti do 15. juna odnosno prije početka ljetnje sezone, a ako radovi ne budu gotovi do predviđenog roka, izvođač će biti u obavezi da plaća penale, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

To su saopštili iz ovog resora, kao i da je Radulović nenajavljeno obišao dionicu puta Rožaje-Špiljani. Istakli su da je prvobitno saopšteno da će izvođač danas nastaviti sa radovima, ali je Radulović tražio od Uprave za saobraćaj da sa izvođačem dogovori ubrzanje radova.

Naveli su da izvođač nije intezivirao radove željenom dinamikom a Radulović je istakao da se niko ne smije igrati sa rokovima.

"Ne možemo više da čekamo, nama je putna infrastruktura nužna. Za mene je neprihvatljivo da se ne poštuju rokovi gradnje. Na samom početku svog mandata kazao sam da ću insistirati da se poštuju rokovi prilikom realizacije svakog projekta", kazao je on.

Bonus video: