Ćorović: Parking servis Bijelo Polje u 2023. godini smanjio dug za više od 43.000 eura

Direktor Parking servisa Ismar Ćorović ističe da je postignuti dobitak planiran za smanjenje obaveza prema državi

4703 pregleda 6 komentar(a)
Bijelo Polje (Ilustracija), Foto: Jadranka Ćetković
Bijelo Polje (Ilustracija), Foto: Jadranka Ćetković

Parking servis Bijelo Polje u prošloj godini je smanjio dug za 43.072 eura, koliko iznosi dobit u poslovanju u prošloj godini, kazao je direktor Parking servisa Ismar Ćorović.

On ističe da je postignuti dobitak planiran za smanjenje obaveza prema državi, u vidu duga za porez i doprinose, te da planiraju dalju stabilizaciju finansijske pozicije i osiguranje održivog razvoja.

"Ovaj korak odražava našu strategiju odgovornog upravljanja i dugoročnu viziju usmjerenosti na održivost. U proteklom periodu smo se susretali s izazovima, uključujući potrebu za proširenjem kapaciteta parkirališta i unapređenjem tehnoloških rješenja. Uprkos izazovima, naš tim je pokazao izuzetnu posvećenost i sposobnost da ih prevaziđe, čime je osigurano da Parking servis i dalje pruža visokokvalitetne usluge našim korisnicima", kazao je Ćorović za Vijesti.

Za budući period će, kako najavljuju, raditi na kontinuiranom poboljšanju usluga, proširenju kapaciteta, i tehnološkoj inovaciji.

"Istovremeno, održavamo stabilnu finansijsku strukturu. Planiramo nastavak ulaganja u održive prakse koje doprinose boljem kvalitetu života u našem gradu, smanjenju saobraćajnih gužvi i promociji alternativnih oblika transporta", kazao je Ćorović.

Bonus video: