Otkrivena TAJNA igara na sreću: istina o KLADIONICI koja mijenja pravila igre!!!

Čim se registruješ na SOCCERBET.ME, već si dobitnik, čeka te odmah, BEZ UPLATE DEPOZITA, 5 EURA!

40946 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Soccerbet
Foto: Soccerbet

NOVA kladionica SOCCERBET je kuća za sve prave igrače, koja igre na sreću podiže na VIŠI NIVO u Crnoj Gori.

Bonusi ne prestaju na SOCCERBET.ME!

Čim se registruješ na SOCCERBET.ME, već si dobitnik, čeka te odmah, BEZ UPLATE DEPOZITA, 5 EURA!

I to nije sve, za vrijeme trajanja promocije svaki novi igrač dobija 10x20 EUR bonusa dobrodošlice BEZ USLOVA.

I sve to na samo par klikova, na aplikaciji koja je dostupna za preuzimanje za sve IOS i Android telefone. Bonus dobrodošlice na Soccebet platformi sastoji se od 10 ciklusa. Nakon registracije i validacije u prvih 24h potrebno je uplatiti jedan depozit u minimalnom iznosu od 20 EURA. Odigraj bilo šta u ukupnom iznosu od 20 eura, aktiviraj i odigraj Poklon bonus od 20 EURA.

Svakog trećeg dana od trenutka registracije, korisnicima se dodjeljuje novi bonus, čime otpočinje novi ciklus, identičan prethodnom. Poklon bonus otključavaš i trošišBEZ USLOVA, a na raspolaganju ti je on-line casino, igre brojeva ili sportsko klađenje koje nije uslovljeno brojem parova na tiketu, niti minimalnom kvotom. Novi poklon bonus te čeka svakog trećeg dana nakon uplate depozita!

Pravila promocije su detaljno objašnjena na našem sajtu i na našim društvenim mrežama. Pratite @soccerbet.me na društvenim mrežama kako bi bili u toku sa fenomenalnim promocijama naše kladionice.

Budi i ti pravi igrač na pravom mjestu!

*Igraj odgovorno, jer igre na sreću su vrsta zabave, nikako način življenja! Djeci i mlađima od 18 godina je zabranjeno učešće u igrama na sreću!