Veća kamatna stopa na klasičnu štednju

Specijalna ponuda Lovćen banke AD

12228 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Lovćen banka
Foto: Lovćen banka

Lovćen banka AD pripremila je specijalnu ponudu za sve one koji žele da pametno štede i iskoriste veće kamatne stope na klasičnu štednju. U periodu od 1. aprila do 15. juna 2024. svi klijenti koji žele da uštede i sačuvaju svoj novac za buduću kupovinu, imaće mogućnost da oroče svoju štednju po većoj kamatnoj stopi koja iznosi 2,7% na period oročenja od 27 mjeseci. Ova ponuda važi za sve nove depozite oročene u naznačenom periodu.

Ukoliko želite da iskoristite ovaj promotivni period i ostvarite veći kamatni prinos usljed veće kamatne stope, na raspolaganju su vam sve filijale Lovćen banke u kojima svakodnevno možete oročiti svoja sredstva. Lokacije filijala Lovćen banke i njihovo radno vrijeme možete pogledati na: Filijale i bankomati Lovćen banke (lovcenbanka.me)

Podsjećamo da je radno vrijeme Kontakt centra Lovćen banke produženo, pa se o mogućnostima štednje i ostalim proizvodima možete raspitati pozivom na broj 19993, radnim danima od 8h do 19h, a subotom od 8h do 13h.

Lovćen banka AD ove godine slavi 10 godina uspješnog rada, pa su u pripremi nove pogodnosti za klijente. Banka je već ponudila besplatnu platnu karticu u okviru Yolo paketa za mlade od 14 do 26 godina kao i uplatu poklon džeparca od 25€ za nove korisnike ove kartice. Kamatne stope na penzionerske kredite su snižene, a klijente očekuju i brojne druge povoljnosti tokom ove jubilarne godine. Specijalnu ponudu na gotovinske kredite koja i dalje traje možete pogledati na: Standardni gotovinski kredit - PROMO (lovcenbanka.me)

Reprezentativni primjer za specijalnu ponudu klasične štednje:

Iznos: 10,000€; Period oročenja: 27 mjeseci; Godišnja nominalna kamatna stopa (NKS): 2,7%;

Efektivna kamatna stopa (EKS): 2,7%. Ukupan iznos koji će korisnik primiti nakon isteka perioda oročenja iznosi 10.510,57 € i sastoji se od glavnice (10.000€) i kamate (617,00€), a umanjen je za iznos poreza (15%) i prireza (15%) koji iznose: ukupno 106,43€, pri čemu je iznos poreza 92,55€ i iznos prireza 13,88€. Ovaj primjer dat je samo u informativne svrhe, molimo da posjetite filijalu banke u cilju dobijanja detaljnih informacija u vezi vaše željene štednje. Ponuda se odnosi samo na nove depozite oročene u promo periodu od 1.4.2024. do 15.6.2024.