Bulatović opet imenovana za predsjednicu Američke privredne komore u CG

Iz AmCham-a je saopšteno da su na sastanku novog saziva Upravnog odbora, održanog u četvrtak, imenovani predsjednik i potpredsjednik za naredni dvogodišnji period
514 pregleda 1 komentar(a)
Katarina Bulatović, Foto: Amcham.me
Katarina Bulatović, Foto: Amcham.me
Ažurirano: 31.07.2017. 14:43h

Upravni odbor Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham) ponovo je imenovao Katarinu Bulatović za predsjednicu, a Svetlanu Vuksanović za potpredsjednicu tog tijela.

Iz AmCham-a je saopšteno da su na sastanku novog saziva Upravnog odbora, održanog u četvrtak, imenovani predsjednik i potpredsjednik za naredni dvogodišnji period.

"Na mjesto predsjednika Upravnog odbora AmCham-a ponovo je imenovana Bulatović, koja je izvršni direktor i partner u kompaniji Deloitte, dok je na mjesto potpredsjednika reizabrana Vuksanović, izvršni direktor kompanije Philip Morris Montenegro", dodaje se u saopštenju.

Generalna Skupština je 10. jula na poziciju sekretara-blagajnika izabrala regionalnog menadžera u kompaniji Coca Cola HBC, Nikolu Tripkovića, koji je na tom mjestu zamijenio Slobodana Janićijevića iz iste kompanije.

"Preostale članove Upravnog odbora čine Christoph Schoen iz Addiko banke, Sandra Štajner iz Telenora, koja je takođe reizabrana na sjednici Generalne skupštine, kao i novoizabrani članovi Nebojša Šćekić iz Sava osiguranja i Predrag Kozić iz Integrated EE Holdings", navodi se u saopštenju.

AmCham Montenegro je poslovna asocijacija, osnovana, 2008. godine, koja u ovom trenutku okuplja 86 američkih, međunarodnih i domaćih kompanija u Crnoj Gori.

"AmCham Montenegro je posvećena ostvarenju svoje misije unaprijeđenja poslovnog ambijenta u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: