Lovćen banka podržava mikro i mali biznis u Crnoj Gori

Cilj banke je da u narednom periodu snažno podrži preduzetnike, mikro i mala preduzeća koji imaju potencijala za dalji razvoj i unapređenje poslovanja.

12981 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Lovćen banka
Foto: Lovćen banka

Lovćen banka organizovala je događaj posvećen mikro i malim preduzećima u Crnoj Gori okupivši značajan dio ove biznis zajednice.

Cilj banke je da u narednom periodu snažno podrži preduzetnike, mikro i mala preduzeća koji imaju potencijala za dalji razvoj i unapređenje poslovanja.

Obrativši se privrednicima, predsjednik Upravnog odbora Lovćen banke, Miloš Miketić, istakao je da će: “Lovćen banka biti prepoznata, ne samo po tome što je domaća banka, već i po svojim proizvodima i uslugama, ali jednako važno i po kvalitetu tih usluga i ljudima koji je pružaju. Želimo da pošaljemo jasnu poruku o strateškom opredjeljenju banke da podržava kompletan biznis u Crnoj Gori, ne dominantno onaj koji je lako vidljiv i svima poznat. Snaga svake ekonomije počiva na malom biznisu i u narednom periodu Lovćen banka će svojom aktivnošću unaprijediti ovaj segment i pomoći malim privrednicima da se dalje razvijaju.”

Miloš Miketić
Miloš Miketićfoto: Lovćen banka

Direktor Sektora za poslovanje sa privredom, Nikola Ivanović, naglasio je „riješenost banke da u narednom periodu na efikasan način analizira svaki plan, investiciju i ideju privrednika iz segmenta mikro i malog biznisa i da gradi partnerski odnos sa ovim segmentom ekonomije“. Predstavivši cjelokupan tim zaposlenih koji u banci realizuju poslovnu aktivnost sa preduzećima, Ivanović je pozvao sve preduzetnike i predstavnike mikro i malih preduzeća da ne oklijevaju da se obrate banci za podršku svojim planovima.

Nikola Ivanović
Nikola Ivanovićfoto: Lovćen banka

Događaj je realizovan uz podršku Mastercard kompanije pa su gosti imali priliku da čuju više o Biznis karticama, uređajima za uplatu pazara putem smart sefova koji su instalirani u velikom broju filijala Lovćen banke, dok su najavljeni posebni Biznis paketi namijenjeni pravnim licima.

“Biznis kartice su efikasan saveznik u poslovanju za mikro i mala preduzeća. Oni su način da se poslovanje digitalizuje jer uz njih, svakodnevni operativni zadaci mogu da se pojednostave i ubrzaju, što ovim biznisima daje mogućnost da preko potrebno vreme ulože u kreativnije zadatke, kako bi osigurali svoju konkurentnost na tržištu. U današnje vreme, kada korisnici očekuju brza rešenja i dostupnost 24/7, prirodno je da biznisi primene isti princip prvo na svom primeru. Želim i da izrazim zahvalnost Lovćen banci što izlazi u susret potrebama modernih biznisa, što prepoznaje važnost malih i srednjih preduzeća i pruža im podršku kroz različite proizvode i usluge," izjavila je Jelena Sretenović, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard.

Lovćen banka
foto: Lovćen banka

Za goste je, u nastavku poslovnog dijela večeri, upriličen koncert Lene Kovačević.