Apartman u Porto Montenegru 200 hiljada, penthaus 3,2 miliona eura

Nova zgrada nazvana “Baia“ (zaliv na italijanskom jeziku) prvo je ponuđena užem krugu ekskluzivnih kupaca, nakon čega će ostatak kapaciteta ići na “generalno tržište“, rečeno je “Vijestima” u Porto Montenegru
96 pregleda 0 komentar(a)
Porto Montenegro, nova zgrada, Foto: Siniša Luković
Porto Montenegro, nova zgrada, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 25.07.2017. 19:59h

Kompanija Porto Montenegro počela je prodaju nekretnina u novom krilu najvećeg rezidencijalno-poslovnog objekta - kompleksa Regent Pool Club Residences.

Nova zgrada nazvana “Baia“ (zaliv na italijanskom jeziku) prvo je ponuđena užem krugu ekskluzivnih kupaca, nakon čega će ostatak kapaciteta ići na “generalno tržište“, rečeno je “Vijestima” u kompaniji.

Prvo krilo kompleksa nazvano “Aqua“ (voda), vrijedno 37 miliona eura, dovršeno je i vlasnicima predato 1. jula. Zgrada sadrži 62 luksuzna stana, površine od 74 do 344 kvadratna metra i poslovaće u sklopu takozvanog rental poola obližnjeg luksuznog hotela “Regent Porto Montenegro“.

Novu zgradu u kojoj je prodato oko 70 odsto kapaciteta, karateriše i poseban veliki otvoreni podijum sa ukupno četiri velika bazena, koji dijeli sa budućom zgradom “Baia” čija gradnja počinje na jesen.

Ukupna površina bazena, od kojih je najveći dugačak 37 metara, iznosi više od 600 metara kvadratnih.

Površina podijuma u sklopu kojeg se nalaze bazeni je 3.200 kvadrata, a na njemu se nalaze i otvoreni plažni bar i dosta zelenih površina.

U novom krilu “Baia” biće ukupno 70 stanova slične površine i strukture, a cijene se kreću od 200.000 eura za najjeftiniji studio apartman , do 3,2 miliona eura za najjlusuzniji penthaus.

Kompletam servis pružaće im osoblje obližnjeg hotela “Regent Porto Montenegro”, a vlasnici imaju i opciju da nekretnine izdaju turistima posredstvom rental poola.

“Baia” će biti gotova i kupcima predata u maju 2019.

Kompeks Regent Pool Club Residences arhitektonski se razlikuje od od dosadašnjih ukupno sedam velikih zggrada Porto Montenegra, jer je su ga kreatori - arhitekte studija WATG iz Lonodna, dizajnerski više usmjerili na savremenu arhitekturu na italijanskoj rivijeri.

BMW za vikend otvara do sada neviđeni salon na Balkanu

Narednog vikenda u prizemlju objekta “Aqua” biće otvoren prvi ” BMW Store” - luksuzni auto-salon poznatog njemačkog proizvođača.

Salon koji će raditi po konceptu kakav do sada nije viđen u ovom dijelu Evrope, otvara kompanija “Voli Motors” koja u Crnoj Gori zastupa BMW . “ BMW grupa je uvidjela potencijal ovog segmenta i podržala otvaranje modernog salona, na najluksuznijem mjestu naše obale, u kom će klijentima i potencijalnim kupcima na raspolaganju biti BMW automobili, motocikli, lifestyle kolekcija kao i vozila za testiranje. Tokom narednog perioda ekskluzivno za rezidente Porto Montenegra biće dostupna specijalna flota BMW vozila za iznajmljivanje ili testiranje i jedinstveni osjećaj uživanja u vožnji premium automobila u okruženju prirodnih ljepota naše zemlje”, saopšteno je iz “Voli Motorsa”.

Bonus video: