Prava prilika da živite po svom

Kupovina stana ili kuće jedna je od najvažnijih odluka u životu. Ovaj značajan korak može biti izazovan, ali uz pravu podršku, vaš san o vlastitom domu može postati stvarnost. NLB Banka vam pruža upravo tu podršku, kroz finansijsko savjetovanje i svoju specijalnu ponudu stambenih kredita, omogućavajući vam da do svog doma dođete brže i lakše.

9769 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB
Foto: NLB

Jedinstvena ponuda po posebnim uslovima

NLB Stambeni kredit karakterišu brojne povoljnosti, uključujući nižu fiksnu kamatnu stopu, u odnosu na redovnu ponudu:

  • NKS: 4,79% i EKS: 5,34% za ročnost do 10 godina;
  • NKS: 4,99% i EKS: 5,67% za ročnost do 25 godina;

i obrada kredita bez naknade.*

Uz to možete izabrati specijalnu kombinovanu kamatnu stopu, koja će biti aktuelna samo dok traje akcija.

Povoljnosti iz ponude važe do 30. 6. 2024. za sve novoodobrene kredite.

NLB
foto: NLB

Prilika za mlade

NLB Banka je prepoznata po dugogodišnjem povjerenju građana kojima je ona prvi izbor, prilikom rješavanja stambenog pitanja. Posebnu pažnju posvećuje mladima, nudeći im priliku da riješe svoje stambeno pitanje uz pristupačne uslove.

Često se mladi suočavaju sa visokim troškovima iznajmljivanja, dok za iznos mjesečne kirije mogu otplaćivati kredit za vlastitu nekretninu. Ako ste u fazi planiranja porodice, potreba za sopstvenim domom postaje još važnija. Uz NLB Stambeni kredit, vaš san o većem i sigurnijem prostoru za život može postati stvarnost.

Jednostavna i dostupna usluga

Proces apliciranja za NLB Stambeni kredit je jednostavan i dostupan online, putem video poziva ili u najbližoj filijali. NLB tim finansijskih stručnjaka je uvijek tu da vam pruži podršku i odgovori na sva vaša pitanja, pomažući vam da donesete najbolje odluke za vaš budući dom.

NLB
foto: NLB

Posvećenost održivosti

NLB Banka je posvećena održivosti i prilagođavanju novim izazovima, usmjeravajući svoje poslovanje ka stvaranju bolje budućnosti za sve nas. Posvećenost NLB Banke UN principima za odgovorno bankrastvo pokazuje spremnost njenog tima da radi na dugoročnim ciljevima održivog razvoja.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik svog doma. Uz NLB Stambeni kredit, vaš dom iz snova je na dohvat ruke, a mi smo tu da vam pomognemo na svakom koraku.

*Reprezentativni primjer: Za iznos kredita 70.000 € uz rok otplate 120 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) 4,79% fiksno, efektivna kamatna stopa (EKS) 5,34%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0,00 €, naknada za 1 mjenicu (2 €), naknada za upit u Kreditni registar (RKB) (3 €), naknada za izdavanje lista nepokretnosti (8 €), trošak notara1 (300 €), trošak polise osiguranja imovine2 (74,16 €), trošak procjene nepokretnosti2 (80 €), trošak polise osiguranja života (mjesečno)3 (10,71 €) , troškovi Katastra za vrijednosti ugovora do 100.000 € (31 €). (Ukupno: 508,87 €) Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 89.781,52 €, dok je iznos mjesečnog anuiteta 735,46 €. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik kredita obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja i sl.). EKS je važeća na datum informativnog obračuna, 28. 03. 2024.

1 Trošak notara može imati manjih odstupanja u zavisnosti od okolnosti slučaja. 2 Površina stambenog objekta uzeta u primjeru je 40 m2, građevinske vrijednosti 700 € po m2. 3 Trošak polise osiguranja života može imati odstupanja u zavisnosti od okolnosti slučaja. Iznos premije polise osiguranja života se plaća mjesečno i zavisi od zdravstvenog stanja klijenta. Pristupna starost uzeta u primjeru je 35 godina, pol muški.