Platna institucija PaySpot Me je počela sa radom!

Donosimo nove mogućnosti na preko 60 lokacija širom Crne Gore:

- plaćanje računa fizičkih lica (platni promet)

- uplata pazara za pravna lica

- transfer novca unutar Crne Gore

10430 pregleda 0 komentar(a)
Foto: PaySpot
Foto: PaySpot

Plaćanje raćuna (platni promet) - PaySpot ME platna institucija vam omogućava da račune platite bez čekanja u redovima, na velikom broju lokacija. Plaćanje je moguće izvršiti gotovim novcem.

Na našim lokacijama možete platiti sve vaše račune.

Uplata pazara za pravna lica - Usluga je kreirana sa jasnim ciljem: da bi vaše poslovanje bilo brže, lakše i bezbjednije.

Ako vaše poslovanje uključuje svakodnevno korišćenje gotovine, uplata pazara kod nas je idealno rješenje za vas.

Transfer novca unutar Crne Gore - Za brzo i jednostavno slanje novca unutar Crne Gore, tu je PaySpot Net - vaša opcija koja omogućava brzu i sigurnu transakciju novca bez potrebe za bankovnim računom primaoca. Za samo nekoliko minuta, novac je bezbedno prebačen i na raspolaganju kome je namijenjen.

PaySpot ME je uspostavio poslovnu saradnju sa Tabacco Shop-om, Grawe Auto Centrom i Pay MNE doo, tako da na većem broju njihovih lokacija možete ostvariti navedene usluge. Time je uspostavljena početna mreža agenata platne institucije PaySpot ME

Spisak lokacija je dostupan na sajtu PaySpot ME

PaySpot
foto: PaySpot

Pozivamo Vas da postanete dio platne institucije PaySpot ME i stručnog tima koji postavlja nove standarde u platnom prometu u Crnoj Gori. Kroz našu ekspanziju i planirano proširenje usluga, otvaramo vrata za ambiciozna pravna lica i preduzetnike koji žele rasti zajedno s nama. Nudimo vam priliku za povećanje profita sa proširenjem spektra svojih usluga, što će obradovati postojeće klijente i otvoriti vrata za sasvim nove.

Postanite ključni dio naše rastuće mreže agenata i zajedno gradimo budućnost finansijskog sektora u Crnoj Gori!

Zainteresovane pozivamo da nam se jave: +382 69 174 014 ili putem maila: office@payspot.me

PaySpot ME je platna institucija koja se oslanja na iskustvo, znanje ali i reputaciju kompanije PaySpot DOO Novi Sad iz Srbije - prve platne institucije koja je pored Pošte imala dozvolu za platni promet u Republici Srbiji.