Rađenović: Sveti Stefan nije na prodaju, ne mogu ga procijeniti ni bitkoinima niti kriptovalutama

"Ako su vas kupili mafija i sumnjivi kapital sigurni budite Čarapiću da ne postoji zakon koji ćete donijeti a da njime omogućite investitoru da kupi Sveti Stefan"

7034 pregleda 20 reakcija 8 komentar(a)
Foto: Građanski pokret URA
Foto: Građanski pokret URA

Član Savjeta Mjesne zajednice “Sveti Stefan” Blažo Rađenović poručio je poslaniku Pokreta “Evropa sad” Vasiliju Čarapiću da ne postoji zakon koji će omogućiti investitoru da kupi Sveti Stefan.

Rađenović je komentarisao amandmane Čarapića koje su objavile Vijesti o izmjeni Zakona o državnoj imovini “Svi investitori da mogu kupiti zakupljenu imovinu”.

“Ovo je kap koja je prelila čašu, ova 44. Vlada Crne Gore mora da padne! Ako su vas kupili mafija i sumnjivi kapital sigurni budite Čarapiću da ne postoji zakon koji ćete donijeti a da njime omogućite investitoru da kupi Sveti Stefan. Zapamtite Sveti Stefan nije na prodaju, njega ne mogu procjeniti niti bitkoinima niti kriptovalutama, niti zlatnim polugama niti bilo kojom vlautom ili trgovinom na berzi, jer on pripada građanima Svetog Stefana i Crne Gore!”, poručio je Rađenović na društvenoj mreži Fejsbuk.

Bonus video: