Uručene vrijedne nagrade - porodična ljetovanja u Crnoj Gori

Klijentima je vrijedne nagrade uručio Pal Kovač, Glavni izvršni direktor CKB-a, potencirajući značaj saradnje sa Vizom
116 pregleda 0 komentar(a)
CKB nagrade, Foto: Duško Miljanić
CKB nagrade, Foto: Duško Miljanić
Ažurirano: 18.07.2017. 13:39h

U periodu od 1. maja do 10. jula 2017. godine, Crnogorska komercijalna banka organizovala je nagradnu igru za svoje klijente, fizička lica, vlasnike CKB Visa platnih kartica, pod sloganom „Plaćajte CKB Visa karticama. Ljetujte u Crnoj Gori.“, u cilju promocije svojih i Visa proizvoda i usluga, kao i nagrađivanja sadašnjih i budućih klijenata. Klijenti koji su u ovom periodu ostvarili makar jednu transakciju u iznosu većem od 5 EUR imali su šansu da osvoje vrijedne nagrade.

Klijentima je uručeno 60 vaučera u iznosu od 100 eura za trgovinu u “Aroma” marketima, a danas u poslovnici CKB-a u Moskovskoj i tri glavne nagrade - porodična ljetovanja u hotelima “Regent Porto Montenegro”, “La Roche” Tivat i “SOA” Žabljak.

Klijentima je vrijedne nagrade uručio Pal Kovač, Glavni izvršni direktor CKB-a, potencirajući značaj saradnje sa Vizom.

“Drago mi je da smo u saradnji sa brendom Visa organizovali još jednu uspješnu akciju nagrađivanja naših klijenata koja je korišćenje CKB Visa kartica tokom nagradne igre povećala preko 20% u odnosu na isti period prošle godine. Broj klijenata CKB-a koji koriste kartice se svakodnevno povećava, ali povećavaju se i njihova očekivanja kada su u pitanju kampanje slične ovoj. Oni su stalno u potrazi za dodatnom vrijednošću u poslovanju sa karticama, a mi nastojimo i uspijevamo da im pružimo i više od toga. Korišćenje kartica je odavno postalo nezaustavljiv globalni fenomen koji klijentima omogućava vrhunsku, konzistentnu, sigurniju i jeftiniju uslugu isporučenu savremenim digitalnim kanalima, bilo kada i bilo gdje”, istakao je Kovač, uručujući nagrade.

“Potrošači u Crnoj Gori sve više se opredjeljuju za elektronske načine plaćanja i koriste svoje Visa kartice za različite potrebe – od plaćanja sitnih zadovoljstava do kupovina većih iznosa, dok Visa nastoji da kampanjama poput ove dodatno podrži bezgotovinski trend. Stoga je nagradna igra “Plaćajte CKB Visa karticama. Ljetujte u Crnoj Gori“, još jedan primjer kako korisnici Visa kartica mogu uživati u vrijednim poklonima ukoliko plaćanja gotovinom zamijene transakcijama putem svojih kartica. Želim da čestitam svim srećnim korisnicima Visa CKB kartica, a glavnim dobitnicima poželim prijatan odmor u Crnoj Gori”, istakao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Nagrađeni klijenti i dobitnici glavnih nagrada su Aleksandra Gligorović iz Podgorice, koja je osvojila porodično ljetovanje u hotelu Regent, Goran Nikolić iz Nikšića, koji je osvojio ljetovanje u hotelu La Roche, i Denis Mandić iz Herceg Novog sa osvojenim ljetovanjem u hotelu SOA.

Bonus video: