SVEČANOST U GLAVNOM GRADU

Erste banka otvorila novu upravnu zgradu u Podgorici

Ministar finansija Darko Radunović je naglasio da je Erste banka svojim dolaskom znatno ubrzala snaženje finansijskog sistema i njegov oporavak
256 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 05.02.2019. 01:16h

Erste banka otvorila je večeras novu upravnu zgradu u Podgorici.

Glavni izvršni direktor banke Aleksa Lukić je istakao da  je investicija u novu upravnu zgradu  rezultat uspješnog poslovanja banke u kontinuitetu u posljednjih skoro devet godina  otkako je Erste grupa odlučila da proširi poslovanje na Crnu Goru.

“Ovaj objekat za nas ne predstavlja samo modernu poslovnu zgradu. Najveća vrijednost je u tome što smo kreirali prostor koji će podmiriti sadašnje i buduće potrebezaposlenih i zajednice s kojom poslujemo. Bićemo brži, fleksibilniji i kvalitetnije ćemo moći da pratimo potrebe klijenata i svih koji odluče da svoju budućnost oblikuju u saradnji sa  bankom” kazao je Lukić.

Ministar finansija Darko Radunović je naglasio da je Erste banka svojim dolaskom znatno ubrzala snaženje finansijskog sistema i njegov oporavak. 

“Podržava oporavak javnih finansija, kao kvalitetan i pouzdan partner na kojeg možemo računati” rekao je Radunović.  

Predsjednik Odbora direktora Erste banke i predsjednik uprave hrvatske  Erste-Steiermaerkische banke Kristof Šefbek kazao je da  kvalitetnim poslovanjem Erste banka u Crnoj Gori godinama uspješno reprezentira Erste grupu.

Hrvatska Erste-Steiermaerkische banke je vlasnik Erste banke. 

Povodom zvaničnog otvaranja upravne zgrade izvršni direktor Erste banke Darko Keković uručio je donaciju interaktivnih tabli za 16 osnovnih škola u Podgorici ministru prosvjete Damiru Šehoviću.

Galerija