Osnovana Unija mladih preduzetnika Crne Gore

Misija Unije je, kako navode, da se uspostavi nacionalna komunikaciona mreža za sve trenutne i buduće mlade preduzetnike
543 pregleda 0 komentar(a)
Unija mladih preduzetnika Crne Gore, Foto: Unija mladih preduzetnika Crne Gore
Unija mladih preduzetnika Crne Gore, Foto: Unija mladih preduzetnika Crne Gore
Ažurirano: 04.05.2017. 10:37h

Osnovana je Unija mladih preduzetnika Crne Gore koja za cilj ima promociju i umrežavanje mladih preduzetnika.

"Unija podstiče pravi duh preduzetništva stvaranjem okruženja u kojem mladi preduzetnici mogu da se povežu i podrže jedni druge, čime bi doprinijeli razvoju sopstvenih preduzeća, a pod uticajem najmoćnijih izvora informacija i motivacija na raspolaganju. Vizija UMPCG je nova Crna Gora u kojoj svi mladi ljudi dostižu svoj puni potencijal i sami oblikuju svoju budućnost svojom snagom i samopouzdanjem", saopšteno je iz Unije.

Misija Unije je, kako navode, da se uspostavi nacionalna komunikaciona mreža za sve trenutne i buduće mlade preduzetnike, koja bi ih povezivala i kojom bi se svim mladim preduzetnicima obezbijedile relevantne i pravovremene informacije, koje i jesu najveći alat za jačanje poslovanja.

"Unija mladih preduzetnika Crne Gore postoji za one koji žele da svoje ideje pretvore u uspješan biznis i one koji žele da unaprijede svoje praktične vještine. Pozivamo sve mlade trenutne i buduće preduzetnike da nas kontaktiraju i upoznaju se sa našim radom, i pronađu svoje mjesto u Uniji", dodaje se.

Unija za sada broji 50 članova.

Za sve detalje i korisne informacije o Uniji i njenom radu, kao i za pristupanje Uniji možete se informisati na sajtu.

Bonus video: