Dobar početak sezone u Institutu Igalo

U prvoj fazi je 300 pacijenata uglavnom korisnika Fonda zdravstva, a jedan broj gostiju su crnogorski penzioneri i individualni gosti
582 pregleda 1 komentar(a)
Institut Simo Milošević, Foto: Slavica Kosić
Institut Simo Milošević, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.05.2018. 13:27h

U Institutu Dr Simo Milošević u Igalu do kraja sedmice očekuju skoro sto postotnu pounjenost svih kapaciteta.

Danas je otvoren i posljednji objekat ove zdravstveno turističke kuće - Soliter. Prvi gosti su grupa od 80 crnogorskih sindikalaca koji dolaze u okviru programa agencije za sindikalno liječenje “Rekra” ,

U prvoj fazi je 300 pacijenata uglavnom korisnika Fonda zdravstva, a jedan broj gostiju su crnogorski penzioneri i individualni gosti.

U objektu Druge faze – Mediteranskom centru smješteno je oko 400 pacijenata iz Holandije, Njemačke i Švedske. U okviru njihovog državnog programa u Institututu je na odmoru i rehabilitaciji i 140 pacijenata iz Norveške, kao i 60 korisnika crnogorskog Fonda zdravstva koji koriste usluge osavremenjenog odjeljenja za kardiologiju. Smještaj u Mediteranskom centru koristi i 20-ak učesnika festival Operosa.

Direktor marketinga Nikola Mračević kaže da očekuju dobru sezonu, najmanje na lanjskom nivou kada je ostvareno 15 hiljada noćenja više nego u 2016. godini.

“Ove godine očekujemo veći broj sportskih ekipa, kao i učesnika konresa i seminara kojima će Institut biti domaćin”, ističe Mračević.

Cijene punog pansiona sa terapijama kreću se od 37 eura u objektu Soliter, 49 eura u Prvoj Fazi i 64 eura u Mediteranskom centru. Cijene su, zbog više stope PDVa, neznatno povećane, oko 3,5 odsto, u odnosu na lanjske.

Galerija

Bonus video: