"Interesovanje Njemaca za ljetovanje u Budvi za 40 odsto veće"

U završnici promotivnih aktivnosti za sezonu 2017, predstavnici Hotelske grupe će već naredne sedmice prisustvovati na sajmovima turizma u Moskvi i Stokholmu“, naveli su HG Budvanska rivcijera
3 komentar(a)
Ažurirano: 10.03.2017. 15:04h

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ zajedno sa ostalim privrednicima iz Crne Gore promoviše svoju ponudu na najvećoj evropskoj turističkoj smotri koja se ovih dana održava u Berlinu. Hotelske kompanije se predstavljaju na štandu Nacionalne turističke organizcije.

„Tradicionalno najmasovnije emitivno tržište Evrope u Berlinu je okupilo nosioce turističke privrede Evrope sa ciljem da na što je moguće bolji način prezentuju novine u turističkoj ponudi. Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera imali su niz poslovnih susreta sa partnerima tržišta Njemačke, ali i sa touroperatorima ostalih geografski bliskih zemalja. Prema povratnim informacijama agencija Thomas Cook, ITS, TUI Grupacije- Rusija, Belgija, Holandija, Poljska, Saga Acromas, Prodintour, MTO travel i Relax, trenutni presjek stanja bookinga pokazuje povećanje prodaje za gotovo 40% u odnosu na prošlu godinu“, saopštili su u Hotelskoj grupi.

Kako dodaju veliko interesovanje za kapacitetima Kompanije Budvanska rivijera ove godine će prvenstveno usloviti otvaranje hotela Palas 7.aprila, dok će i Turističko naselje Slovenska plaža sa prvim ovogodišnjim gostima sredinom aprila imati najranije otvaranje u posljednjih desetak godina.

„Najveću pažnju izaziva novi hotel Aleksandar koji će kao jedini klub hotel Blue star koncepta u Crnoj Gori ove godine biti domaćin gostima Nordijskog emitivnog tržišta.

U završnici promotivnih aktivnosti za sezonu 2017, predstavnici Hotelske grupe će već naredne sedmice prisustvovati na sajmovima turizma u Moskvi i Stokholmu“, naveli su HG Budvanska rivcijera.

Galerija

Bonus video: