Budva predstavlja ponudu u Beogradu

Na štandu Turističke organizacije opštine Budva biće prisutan i predsednik opštine Budva, Dragan Krapović
89 pregleda 4 komentar(a)
Sajam turizam
Sajam turizam
Ažurirano: 22.02.2017. 13:25h

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće ponudu budvanske rivijere na predstojećem sajmu turizma u Beogradu, koji sjutra pičinje u sprskoj prijestonici.

”Budva će nastupiti samostalno na štandu veličine 105 kvadrata, u hali 1, na jednoj od najzapaženijih lokacija za posjetioce sajma. Na štandu Turističke organizacije opštine Budva predstaviće se i Aquapark Budva, TA Talas M, hotel “BIP” i EXIT/Sea Dance festival”, saopštila je portparol TO Budve Darja Marović.

Na štandu Turističke organizacije opštine Budva biće prisutan i predsednik opštine Budva, Dragan Krapović.

”Tržište Srbije predstavlja veoma značajno tržište za nas, a gosti iz Srbije su vrlo dobro upoznati sa turističkom ponudom našeg grada, pa uvijek sa posebnom pažnjom pristupamo organizaciji nastupa na ovom sajmu. Nastojimo da kroz sastanke, promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu, u što boljem svjetlu predstavimo turističku ponudu Budve, sa akcentom na novine u turističkoj ponudi”, navela je Marović.

Kako je najavila prvog dana sajma, planirana je promocija gastro ponude budvanske rivijere.

”U okviru ove promocije, posjetioci će se upoznati sa specijalitetima našeg podneblja kao i tradicionalnim načinom pripreme makarula na licu mjesta. Kako bi se što bolje predstavila gastro ponuda, a u mogućnostima koje nudi sajamski nastup, organizovaće se nagradna igra – točak sreće, a za dobitnike su pripremljeni posebni pokloni u skladu sa temom nastupa toga dana: domaće makarule, patišpanj, ruštule, med, maslinovo ulje, sadnice lavande i ruzmarina, crnogorski kuvar “Ukusi Crne Gore” itd.Takođe, brojni restorani iz Budve su se odazvali pozivu Turističke organizacije opštine Budva i doprinijeli nagradnoj igri na način što su obezbijedili ručak/večeru u svom restoranu za dobitnike.Tokom cijelog dana posjetioci će moći da degustiraju lokalne delicije uz zvuke klape”, istkla je Marović.

Tradicionalno, drugog dana sajamskog nastupa biće organizovan prigodan koktel za partnere, saradnike i medije iz Beograda i Srbije.

”Ovo je prilika da se kroz sastanke, intervjue i izjave, njeguju prijateljski odnosi sa partnerima iz Srbije.U okviru nagradne igre drugog dana, točak sreće posjetiocima može doneti više nego interesantne nagrade: Full.Feel.Budva promo material, ulaznice za Aquapark, ulaznice za Sea Dance festival itd.Trećeg dana sajamskog nastupa predviđena je promocija budvanskog Karnevala kao najznačajnije manifestacije u periodu predsezone, sa početkom u 13h. Promocija će podrazumijevati podjelu flajera sa informacijama o datumu Karnevala, prisustvo učesnika programa i medija. U okviru ovog dana, na točku sreće biće dodato još jedno polje pod nazivom “Vidimo se u Budvi” koje će podrazumijevati nagradu – vikend za dvoje tokom budvanskog Karnevala. Sponzori ove nagrade su: HG “Budvanska rivijera”, HG “Montenegro Stars”, hotel “Queen of Montenegro”, hotel “Moskva”, hotel “Plaza” i vila “Obala”, zaključila je Marović.

Bonus video: