TO Tivat se predstavila na međunarodnom sajmu turizm u Pragu

TO Tivat predstavila se na zajedničkom štandu sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Ulcinja, Herceg Novog, Kotora i Podgorice, kao i predstavnicima hotelskih preduzeća "Budvanska rivijera" , "Montenegro Stars" i "Ulcinjska rivijera"
54 pregleda 0 komentar(a)
TO  Tivat, Prag, Foto: TO Tivat
TO Tivat, Prag, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 20.02.2017. 11:13h

Jedan od najznačajnijih centralnoevropskih međunarodnih sajmova turizma "Holiday World 2017" završen je protekklog vikenda u Pragu, a na njemu je nastupila i ugostiteljsku ponudu tog grada za predstojeće ljeto predstavila i Turistička organizacija Tivat.

TO Tivat predstavila se na zajedničkom štandu sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Ulcinja, Herceg Novog, Kotora i Podgorice, kao i predstavnicima hotelskih preduzeća "Budvanska rivijera" , "Montenegro Stars" i "Ulcinjska rivijera".

Pored ostaloga, u Pragu je održana pres konferencija za češke medije iz oblasti turizma, među kojima: Češko udruženje turističkih novinara- Czech Travel Press-, Fine Dining Prague, Lifestyle Magazin, New Europe, Czech Wine Magazine, Press M, Nejmagazin, Zeme A Cesty, Golden Gate, Family Fresh News Magazine i drugi.

TO Tivat predstoji nastup na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 23.do 26. februara i na kome je Crna Gora zemlja domaćin.

Pored uobičajenog načina prezentacije ugostiteljske ponude najmanjeg bokeljskoig grada, TO Tivat je za beogradski nastup priredila i posebnu prezentaciju lokalnih specifičnosti, pa će tako na njihovom štandu biti prisutni performeri kao najava tivatskog "InArt" međunarodnog Festivala uličnih performera, te kolači od rogača i jela od žućenice koji će predstaviti specifičnosti tivatske gastro-ponude i ovdašnji festival "Žućenica fest".

Bonus video: