TO Tivat na sajmu turizma u Holandiji: Holanđane zanima avio-povezanost i aktivni odmor

Sajam turizma „Vakantiebeurs“ u Utrehtu okuplja preko 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji zemalja Beneluksa
0 komentar(a)
TO Tivat, Foto: TO Tivat
TO Tivat, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 11.01.2017. 12:34h

Turistička organizacija Tivat se po drugi put predstavlja na sajmu turizma "Vakantiebeurs" u Utrehtu u Holandiji.

Sajam traje od 10. do 15. januara, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, svoju ponudu predstavljaju TO Tivat, TO Bar, TO Budva, TO Kotor, hotelska grupacija “Budvanska rivijera”, turistička agencija „Montenegro Reizen“, kao i predstavnici sektora kampova Crnogorskog turističkog udruženja.

"TO Tivat je pripremila širok izbor propagandnog materijala koji u svakom trenutku izaziva interesovanje posjetilaca. Ono što posjetioce najviše zanima jeste privatni smještaj, hotelska ponuda grada kao i saobraćajna konekcija. Kada je saobraćajna povezanost u pitanju, čarter letovi iz Holandije će se nastaviti i ove godine i povezivaće Amsterdam i Tivat dva puta nedeljno od 13. maja do 7. oktobra. TO Tivat su se na štandu obratile i agencije zainteresovane za aktivni odmor, hiking, biking, bird watching", saopštila je direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić.

Inače sajam turizma „Vakantiebeurs“ u Utrehtu okuplja preko 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji zemalja Beneluksa.

Bonus video: