Mljekara "Lazine" poklonila 400 paketića mališanima danilovgradskih vrtića

Dodjela paketića je praćena veselom priredbom, koju su pripremili djeca vrtića uz pomoć vaspitačica, a koju izvode u prisustvu roditelja i gostiju. Jako nam je drago što Mljekara Lazine daje doprinos da novogodišnja atmosfera ima bajkoviti karakter
137 pregleda 4 komentar(a)
Mljekara Lazine, PR, Foto: Lazine
Mljekara Lazine, PR, Foto: Lazine
Ažurirano: 28.12.2016. 07:55h

Još dok smo bili djeca sa velikim ushićenjem, zadovoljstvom i nestrpljivošću smo očekivali novogodišnje praznike. Ništa se nije promijenilo do današnjih dana. Djeca uživaju u prednovogodišnjem i novogodišnjem ambijentu, sa puno zadovoljstva učestvuju u ukrašavanju jelke, dočeku Djeda Mraza, dobijanju i otvaranju novogodišnjih poklona. Uvažavajući činjenicu da djeca predstavljaju našu budućnost, ali i vodeći računa o zadovoljstvu i sreći koja dolazi sa novogodišnjim praznicima, Mljekara Lazine već 6 godina aktivno učestvuje u proslavi novogodišnjih praznika kod najmladje populacije danilovgradske opštine. Kao i ranijih godina, i ove godine smo pripremili novogodišnje poklone za mališine danilovgradskih vrtića. Ove godine smo spakovali 400 paketića koji su namijenjeni djeci centralnog danilovgradskog vrtića „Irena Radović“ i područnih odjeljenja u Spužu, Ždrebaoniku i Novom Selu. Očigledno da ova društveno odgovorna novogodišnja aktivnost postaje tradicija. Ono što nas posebno raduje je da se broj paketića koje poklanjamo iz godine u godinu povećava, što znači da se broj djece postepeno povećava.

Dodjela paketića je praćena veselom priredbom, koju su pripremili djeca vrtića uz pomoć vaspitačica, a koju izvode u prisustvu roditelja i gostiju. Jako nam je drago što Mljekara Lazine daje doprinos da novogodišnja atmosfera ima bajkoviti karakter.

Kada smo koncipirali sadržinu paketića vodili smo računa da značajno mjesto u paketićima zauzmu slatkiši koji se proizvode u konditorskoj industriji Crnagoracoop iz Danilovgrada. Na ovaj način smo željeli da damo značajan doprinos ideji „Kupujmo domaće“, koju ćemo podržavati u narednom periodu i biti njen aktivni sudionik.

Pored toga svaki poklon sadrži čestitku i vrlo interesantnu pjesmicu koju su ispjevali radnici Mljekare Lazine:

Djeci našoj iz vrtića stiže vreća paketića.

Mnogo sreće i lijepih snova neka vam donese GODINA NOVA! Rame uz rame biće uz vas MLJEKARA LAZINE i Djeda Mraz!

Na kraju koristimo priliku da našim potrošačima, kooperantima, poslovnim partnerima i svim gradjanima Crne Gore poželimo puno sreće, zdravlja i blagostanja u Novoj 2017. godini.