Do bolje prodaje preko interneta

Da li ste znali da vam naš Booking platni servis omogućava on-line naplatu vaših usluga? Uštedjećete mnogo jer ne morate da imate sopstveni web sajt, a vaši klijenti će bezbjedno i jednostavno plaćati platnim karticama, bez upotrebe POS terminala. Ako izdajete smještaj, imate rent-a-car ili turističku agenciju - čekamo vas na radionici koja je za vas - potpuno besplatna
2913 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Screenshot
Ilustracija, Foto: Screenshot
Ažurirano: 02.04.2019. 14:29h

Pripremili ste se da dočekate turiste i vaš smještaj, rent-a-car ili turistička agencija i ove godine će ugostiti sve one koji žele vidjeti ljepote Crne Gore. Upravo vama - Hipotekarna banka pruža mogućnost da na besplatnoj radionici, i to u turističkoj prijestonici - Budvi - saznate koje su to najaktuelnije novine u digitalnom poslovanju turističke privrede.

O vrlo aktuelnoj i korisnoj temi "Unapređenje internet prodaje za potrebe turističke privrede", govoriće Dragan Varagić, strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač iz oblasti poslovne primjene Interneta.

Uz njega će vas ugostiti i Sejad Šehić, direktor Sektora kartičnog poslovanja i naprednih kanala prodaje, koji će učesnicima radionice detaljno predstaviti jedinstveni platni servis Hipotekarne banke, HB booking.

Ukratko - HB Booking platni servis omogućava registrovanim izdavaocima smještaja, rent-a-car i turističkim agencijama on-line naplatu svojih usluga, bez izrade sopstvenog web sajta, a njihovim klijentima bezbjedno i jednostavno plaćanje svojim platnim karticama, bez upotrebe POS terminala, u skladu sa najvišim bezbjednosnim standardima kartičnih kuća. Radionica će se održati ‪10. aprila‬ u hotelu ''Budva'' u Budvi, sa početkom ‪u 11h‬.

Radionica je besplatna, a broj mjesta je ograničen. Zato- prijavite se što prije. Da bi ste naučili novine iz digitalnog svijeta ne morate biti naš klijent-važno je da ste zainteresovani, i da se prijavite do ‪8. aprila‬ popunjavanjem formulara na websajtu www.hb.co.me. Više informacija može se dobiti ukoliko pošaljete upit na našu adresu - ‪event@hb.co.me‬.