Podrška Budve agencijama i turoperatorima

Cilj je da se privuče što više gostiju sa tržišta Njemačke, Velike Britanije, Rusije, Austrije, Poljske i Francuske. Prioritet su region i zemlje Skandinavije, Holandija, Belgija, Ukrajina
2655 pregleda 1 komentar(a)
Stari grad u Budvi, Foto: Shutterstock
Stari grad u Budvi, Foto: Shutterstock

Turistička organizacija Opštine Budva objavila je Javni poziv turoperatorima i turističkim agencijama za podnošenje zahtjeva za dobijanje podrške za što bolju popunjenost privatnog smještaja na području metropole turizma.

Na ovaj potez se lokalna turistička organizacija odlučila kako bi privukla što više gostiju sa emitivnih tržišta tokom pred i post sezone. Za realizaciju tog projekta Turistučka organizacija je opredijelila 60 hiljada eura.

Cilj je, kako se navodi, da se privuče što više gostiju sa tržišta Njemačke, Velike Britanije, Rusije, Austrije, Poljske i Francuske. Prioritet su region i zemlje Skandinavije, Holandija, Belgija, Ukrajina.

“Korisnici podrške mogu biti turoperatori koji imaju svoja predstavništva u Crnoj Gori, dovode turiste sa prioritetnih emitivnih tržišta i imaju sklopljene ugovore sa registrovanim izdavaocima individualnog smještaja na teritoriji opštine Budva, turističke agencije - posrednici iz Crne Gore koje imaju ugovor sa turoperatorima koji dovode turiste sa prioritetnih emitivnih tržišta i imaju sklopljene ugovore sa registrovanim izdavaocima individualnog smještaja na teritoriji opštine Budva“, navodi se u javnom pozivu TO Budve.

Bonus video: