Karijera u Vijestima: Ostalo je još samo 10 dana do isteka prijava - Vijesti.me

Karijera u Vijestima: Ostalo je još samo 10 dana do isteka prijava

Spremite svoju prijavu i aplicirajte za Daily Press (Novina i portal) ili Televiziju Vijesti i počnite svoju karijeru okruženi iskusnim ljudima, pozitivnom atmosferom i mnogo potencijala za dalje usavršavanje i napredovanje

Učenje, škola, đaci
Učenje, škola, đaci (Foto: Shutterstock)

Ukoliko želite dinamičan posao koji će vam pružiti mogućnost profesionalnog  usavršavanja i rada na sebi, zainteresovani ste za novinarstvo, produkciju, marketing, režiju, grafički dizajn, programiranje ili PR, u Vijestima vam se otvara mogućnost razvijanja kreativnog potencijala i uspješne karijere.

Kako je krajnji rok za prijave 18. novembar, pozivamo sve koji su još neodlučni ili nisu stigli da popune prijave, da se pridruže timu Vijesti i to putem programa stručnog osposobljavnja.

Procedura je vrlo jednostavna i možete je naći na sajtu https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje%20 i prijaviti se da stažirate kod nas. Spremite svoju prijavu i aplicirajte za Daily Press (Novina i portal) ili Televiziju Vijesti i počnite svoju karijeru okruženi iskusnim ljudima, pozitivnom atmosferom i mnogo potencijala za dalje usavršavanje i napredovanje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas na mail: [email protected]

Više o mogućnostima kao i o iskustvima mladih ljudi koji su počeli svoje karijere preko programa stručnog osposobljavanja, pogledajte OVDJE.

Čekamo vas!!!


Najčitanije iz sekcije Vijesti