OD 15. DECEMBRA

Pogledajte novogodišnju akciju kompanije m:tel za prepaid korisnike

U prazničnoj akciji m:tel-a, poklon kredit dobijaju svi prepaid korisnici - i novi i postojeći, bez obzira na tarifni paket
1327 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: M:tel
Ilustracija, Foto: M:tel

Kompanija m:tel saopštila je da od 15. decembra, svi koji dopune svoj prepaid račun dobijaju specijalni poklon -100 eura kredita.

"Dobijeni kredit korisnik troši za Internet, pozive i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori, 7 dana od trenutka dopune. Akcija važi za dopune izvršene do 31.12.2018. godine. Novogodišnji poklon kredit korisnik može iskoristiti samo jednom – prvom dopunom koju ostvari u promotivnom periodu", saopšteno je iz kompanije m:tel.

U prazničnoj akciji m:tel-a, poklon kredit dobijaju svi prepaid korisnici - i novi i postojeći, bez obzira na tarifni paket.

"Akcja ne važi za dopune ostvarene putem servisa “Dodaj”. Minimalni iznos prepaid dopune je 2 eura", dodaje se u saopštenju.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preporučujemo za Vas