"PONUDA ZA ČISTU DESETKU"

50 GB Interneta i tablet uređaj - za samo 10 eura mjesečno

Posebna povoljnost je što korisnici uz jednu mjesečnu pretplatu dobijaju 2 SIM kartice, na kojima je moguće šerovati Internet
2132 pregleda 0 komentar(a)
Huawei MediaPad T3, Foto: M:tel
Huawei MediaPad T3, Foto: M:tel

U specijalnoj ponudi SVE ZA 10, m:tel je omogućio neograničeno korišćenje Interneta na svakom mjestu! Korisnici za samo 10 eura mjesečno dobijaju 50GB Interneta po maksimalnoj brzini - svakog mjeseca i sjajni tablet Huawei MediaPad T3, uz paket Surf Elastik.

Posebna povoljnost je što korisnici uz jednu mjesečnu pretplatu dobijaju 2 SIM kartice, na kojima je moguće šerovati Internet.

Nakon potrošenih resursa po maksimalnoj brzini, neograničena Internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 kbps.

Uz paket korisnik plaća i aktivaciju postpaid usluge po cijeni koja iznosi 6,00 EUR, dok je aktivacija postpaid usluge za drugu karticu besplatna. Važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe za potrošnju u romingu. Sve cijene su sa uračunatim PDV-om. Akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu www.mtel.me, kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preporučujemo za Vas