APRILSKE NOVOSTI

Pogledajte ponudu kompanije m:tel

"Promotivne kampanje se odnose na potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha"
1014 pregleda 0 komentar(a)
m:tel, Foto: M:tel
m:tel, Foto: M:tel

Kompanija m:tel pripremila je akcije za korisnike mobilne telefonije i kablovskih usluga.

Za ljubitelje telefona, aktuelna je ponuda najnovije Galaxy generacije: Samsung Galaxy S10 i Samsung Galaxy S10 plus, kao i Nokia modeli od 1 euro mjesečno.

"Svi koji se opredijele za jedan od BOX paketa, umjesto standardnih pretplata plaćaju sniženi iznos pretplate u trajanju do 6 mjeseci, već od 1 euro mjesečno", navodi se u saopštenju kompanije m:tel.

Iz ponude su izdvojili Samsung Galaxy S 9, uz mjesečnu ratu od 5 eura za paket Urban XL, dok uz isti paket model Galaxy S 9+ rata iznosi 8 eura.

"Ukoliko se korisnik odluči za neki od Note modela, u ponudi su Galaxy Note 8, koji plaća 15 eura mjesečno uz Urban XL ili Galaxy Note 9, koji uz ovaj paket košta 21 euro mjesečno. Cijena telefona Galaxy S 8 uz Urban XL iznosi 4 eura mjesečno. U ponudi su i Samsung Galaxy A3 sa minimalnom mjesečnom ratom od 1 euro uz Urban M, kao i model Galaxy A6 Plus, sa mjesečnom ratom od 2 eura uz Urban L".

Od Nokia modela iz kompanije m:tel preporučuju Nokia 3.1 DS plus, uz Urban M za 1 euro mjesečno, Nokia 5.1 Plus DS black - 1 euro mjesečno uz Urban L i Nokia 8.1 DS, uz ratu od 2 eura uz Urban XL.

"Pored vrhunskih uređaja po super cijenama, na čak 24 mjesečne rate, uz Urban pakete korisnici dobijaju 10 puta više Interneta I najviše minuta i poruka u okviru pretplate. Novi korisnici BOX paketa iz ponude, dobijaju specijalan popust na pretplatu. Korisnici paketa BOX duo 2 i BOX trio 2 plaćaju pretplatu od 1 euro prva 3 mjeseca, dok korisnici paketa BOX duo 3, BOX trio 2+ i BOX trio 3 minimalni iznos pretplate od 1 euro plaćaju prvih 6 mjeseci".

Iz m:tela podsjećaju da BOX paketi imaju najveći izbor TV programa.

"Sa čak preko 200 kanala različitih sadržaja prilagođenih svim uzrastima i interesovanjima, uz MOVE uslugu koja im omogućava premotavanje svih kanala čak 7 dana unazad i Internet brzinama od čak 200 Mbps. Promotivne kampanje se odnose na potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha".

Više informacija o ponudi m:tel-a, korisnici mogu dobiti na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u, kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preporučujemo za Vas