URBAN NEO PAKET

m:tel predstavio ponudu za neograničene razgovore u Crnoj Gori

Uz Internet resurse - do 150GB mjesečno, kako je saopšteno iz kompanije m:tel, posebna povoljnost je mogućnost kupovine uređaja na rate - od 1 euro, od kojih preporučuju Huawei p30
1381 pregleda 0 komentar(a)
m:tel, Foto: M:tel
m:tel, Foto: M:tel
Ažurirano: 16.05.2019. 13:56h

Kompanija m:tel uvela je nove Urban NEO pakete, sa neograničenim minutima ka svim mrežama u Crnoj Gori.

Uz Internet resurse - do 150GB mjesečno, kako je saopšteno iz kompanije m:tel, posebna povoljnost je mogućnost kupovine uređaja na rate - od 1 euro, od kojih preporučuju Huawei p30.

"Urban NEO porodicu čine: M, L, XL i XXL paket. Pretplata za paket M iznosi 18,90 eura, za Urban NEO L – 23,90 eura, za XL 33,90 eura i za paket Urban NEO XXL -53,90 eura".

Nepotrošeni resursi se ne prenose u naredni mjesec a korisnici Urban NEO paketa svakog mjeseca imaju na raspolaganju određenu količinu Interneta, nakon čega mogu aktvirati Internet tarifni dodatak po želji.

"U ponudi su jednomjesečni i višemjesečni dodaci: Net S, Net M i Net L koji omogućavaju korisnicima dodatnih 1,5GB, 5 GB ili 10 GB mjesečno, po super cijenama. Aktivacija Internet dodataka se vrši putem menija *105# ili slanjem poruke „NET X“ na broj 14555, pri čemu umjesto oznake X unose željeni NET Internet dodatak (S, M ili L). Resursi iz internet tarifnih dodataka važe u nacionalnom saobraćaju (na teritoriji Crne Gore), i ne važe u romingu", saopšteno je iz m:tela.

Dodaju da se neograničeni razgovori ka svim mrežama u Crnoj Gori koriste uz primjenu fer politike.

"Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do isteka zaliha. Telefone je moguće kupiti i uz druge pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama", saopšteno je.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.