"ISPRIČAJ SE DO MILE VOLJE"

Nova ponuda kompanije m:tel

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do 30. novembra
1838 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

U najnovijoj prodajnoj akciji kompanije m:tel za sve koji žele usluge kablovske televizije, Interneta i fiksne telefonije omogućeni su neograničeni razgovori ka svim fiksnim mrežama u Crnoj Gori uz Box trio dva+ paket. 

Potpisivanjem ugovora za ovaj paket, korisnik dobija na poklon fiksni telefon SPC CS 900 na poklon.

"Ono što ovu akciju čini posebno povoljnom je i cijena pretpate od samo 1 euro, tokom prvih šest mjeseci trajanja ugovora", saopšteno je iz m:tela.

Podsjećaju da Box trio dva+ paket uključuje: TV paket sa preko 200 kanala, fiksnu telefoniju i Internet brzine do 120 mbps. Tu je i MOVE usluga, koja omogućava premotavanje kanala do sedam dana unazad, čuvanje snimljenog sadržaja, kao i pristup bogatoj videoteci. Obzirom da je MOVE TV aplikacija dostupna na mobilnim uređajima, telefonima i tabletima, korisnici ovog paketa dobijaju besplatno dvije licence – mogućnost pristupa na dva mobilna uređaja TV sadržajima, uz mogućnost gledanja svih 200 kanala, kao i premotavanje sedam dana unazad.

U okviru ovog paketa korisnik može da kupi i televizor po odgovarajućoj cijeni.  

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Akcija traje do 30. novembra. 

Iz m:tela napominju da se primjenjuje fer politika - korisnik dobija 30000 minuta mjesečno ka svim fiksnim mrežama u Crnoj Gori.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.