Od petka u prodaji: Najnoviji iPhone modeli u ponudi m:tel-a

Kako je saopšteno iz kompanije, početak prodaje i prva isporuka novih modela Apple uređaja planirani su od petka, 25. oktobra
2287 pregleda 0 komentar(a)
Modeli iz nove serije, Foto: Shutterstock
Modeli iz nove serije, Foto: Shutterstock

Korisnici kompanije MTEL će od danas moći da na sajtu kompanije rezervišu najnovije Apple-ove mobilne uređaje iz prestižne serije iPhone 11: iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max.

Kako je saopšteno iz kompanije, početak prodaje i prva isporuka novih modela Apple uređaja planirani su od petka, 25. oktobra.

Novu iPhone 11 seriju karakterišu napredne performanse, kao što su trostruka kamera koja se prvi put javlja na nekom Apple-ovom uređaju. Modeli iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max imaju jednu više u odnosu na model iPhone 11 - po tri kamere.

Posebna prednost je treća kamera, koja omogućava dodatno zumiranje i dizajnirana je za fotografisanje portreta. Sve tri kamere imaju po 12 megapiksela i podržavaju veliki broj naprednih funkcija. Izdavajamo pametni HDR mod i noćni režim fotografije, funkciju koja se automatski uključuje za fotografisanje pri slabom osvjetljenju. Samim tim, boje izgledaju prirodnije i nema potrebe za aktivacijom blica.

Svi modeli imaju unaprijeđene aplikacije za obradu fotografije i videa, uz mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji. Kvalitet baterije je značajno poboljšan, baterija modela 11 Pro Max traje pet sati duže u odnosu na model XS Max.

Pored navedenih inovativnih opcija, nove modele karakteriše brzo punjenje i još napredniji operativni sistem.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: