Kampanja za Dan zaljubljenih kompanije MTEL

"Svi koji kupe Samsung Galaxy Note 9 uz Urban NEO L plaćaće 5 eura mjesečnu ratu, a na poklon dobijaju telefon Alcatel 3X"
1460 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Mtel, Mtel, Mtel, Mtel
Ilustracija, Foto: Mtel, Mtel, Mtel, Mtel

Kompanija MTEL je povodom 14. februara, Dana zaljubljenih, pripremila dvodnevnu kampanju za svoje korisnike.

"Za sve zaljubljene koji su ljubitelji Samsung telefona, kompanija MTEL je pripremila vikend ponudu u svim poslovnicama. Svi koji kupe Samsung Galaxy Note 9 uz Urban NEO L plaćaće 5 eura mjesečnu ratu, a na poklon dobijaju telefon Alcatel 3X".

Iz MTEL-a su naglasali da akcija traje samo 14.i 15. februara, a ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

"Podsjećamo da u Urban NEO paketima razgovori ka mrežama u Crnoj Gori su neograničeni, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta - čak do 150 GB mjesečno. Poklon prepaid paket MRAK je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju Internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci. Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke "drustvene" na 14555. Besplatni pozivi u m:tel mobilnoj mreži važe od 20 – 08 h. Gratis resursi se dodjeljuju u skladu sa fer politikom – 2000 besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i 20 GB Interneta na mjesečnom nivou".

Iz MTEL-a dodaju da se aktivacija kartice plaća 6 eura.

"Cijena telefona Samsung Galaxy Note 9 se odnosi na paket Urban NEO L. Korisnici uz drugi telefon (Alcatel 3X) dobijaju prepaid paket Mrak", navodi se u saopštenju.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u, kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Bonus video: