ZA LJUBITELJE SAMSUNG TELEFONA

Nova ponuda kompanije MTEL

"Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa", saopšteno je iz MTEL-a
1791 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Samsung
Ilustracija, Foto: Samsung

Za sve ljubitelje Samsung telefona, kompanija MTEL je pripremila novu prodajnu akciju po posebnim cijenama uz Urban pakete i uz 10 puta više Interneta svakog mjeseca.

Kompanija MTEL iz ponude izdvaja Samsung A50  i  A70 uz Urban L paket sa mjesečnom ratom od tri eura, a uz isti paket korisnici mogu izabrati i model Samsung A40 sa ratom od dva eura mjesečno.  

"Za sve ljubitelje Samsung telefona S serije, preporučujemo Galaxy S10 po cijeni od samo 16 eura mjesečno uz Urban XL postpaid paket, a uz isti paket po cijeni mjesečne rate od 19 eura dostupan je Samsung Galaxy S10+. Akcija traje do isteka zaliha. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa", saopšteno je iz MTEL-a.

Za novi mobilni uređaj iz ove akcije, ali i iz ukupne ponude MTEL-a, ne morate ići u poslovnicu. Na korporativnom portalu se može pronaći Web shop sa najnovijom ponudom i promocijama. 

Iz MTEL-a ističu da dostavu na kućnu adresu vrše besplatno.

"Ukoliko vam je, uprkos ovoj mogućnosti, zaista neophodno da pođete u poslovnicu, molimo vas da u skladu s preporukama nadležnih institucija izbjegavate gužve i održavate distancu, kao i da sačekate svoj red ispred poslovnice", navodi se u saopštenju.